Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam bardzo wielka prozbe zna ktos jakies osłonki które zmniejszaja szkodliwosc testosteronu
prolongatum . Prosze o polskie nazwy srodkow dostempnych w aptekach jeszcze lepiej byloby gdyby bez recepty . A moze wystarczy zdobywac te substance z naturalnych zrodel.
Prosze o wypowiedz ludzi ktorzy maja z tym stycznosc czyli specjalistów!!!!
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czećś mam prośbę chcę wziąć metke nigdy nie brałem prosił bym o jasne rozpisanie ile kiedy i jak. Jakie skutki uboczne mogą wystąpic po 100 i czy jak przestane brać bede cwiczył to mi nie spadnie masa z metki i czy wogule jestem potem wstanie coś przybrac ćwicząc na sucho.
Szacuny
7
Napisanych postów
389
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
22061
troche chyba jeszcze za wczesnie na mete jeszcze na pewno nie wyprubowales jakiejs dobrej diety i wielu odzywek a juz chcesz koks jezeli chcesz osiagnac cos wiecej w tym sporcie to nie bierz tego swinstwa pocwicz jeszcze przez pare lat naturalnie wtedy bedzie to mialo wiekszy sens
Szacuny
2
Napisanych postów
1821
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7849
dropsy (czyt. metanabol) wogóle radze odstawić lepiej zbieraj na coś sensownego a poza tym przytyłbyś jeszcze na sucho troche a nie już sie łąpiesz za dopalacze, wiem że cheć bycia większym pociąga ale potem możesz tego żałować
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
po pierwsze nozownik, jak chcesz sie czwegos dowiedziec to zacznij swoj temat a nie sie komus wchrzaniasz w posta!! a pozatym powertuj archiwum bo mietek jest poruszany w co 3 artykule, a co do Ciebie to chcesz sie brac za mete, a masz jakies wogule pojecie o diecie? o suplementacji? jedzenie i odzywki som najwazniejsze bo bez tego to koks i tak Ci niepomoze, ile cwiczysz na silowni?! i gdzie wogule slyszales ze na pierwszy cykl walic 100 mety? pewnie od handlarza. jesli chcesz wiedziec to 100 tabsow starcza poczatkujacemu na dwa razy bo najpierw 40 a po pol roku 60
ty raczej najpierw zacznij wchodzic do dzialu odzywianie i suplementacja no i trening bo jak ty wazysz 56 kilo to faktycznie nie dziwie sie twojej desperacji ale mowie ODZYWIANIE bracie!! to najwazniejsze jest!
POZDROFFKA jak by cos to GG 3781387
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
o ***ane znow sie wpier z ta metką .
Zadałem pytanie czy ktos zna jakis lek na odblokowanie bez recepty a nie zaraz ( profil wypełnij ) przecierz to jest nie potrzebne pytam sie tylko o nazwe leku . I nie wp*****laj sie na posta bo to nie ładnie
Szacuny
12
Napisanych postów
3707
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35513
Witam1 Jezeli faktycznie nie mozesz zdobyc Clomidu to sprobuj tribulus teretris - podniesie on w jakims stopniu poziom testy w organizmie... Ale pamietaj - to jest drozsze i slabsze... A spadki po kuracji mozesz sprobowac powstrzymac biorac kreatyne. Milo mi, jezeli ci pomoglem...