...
Napisał(a)
Mam 19 lat. Cwicze od 4 lat. To jest moj 3 cykl. Dwa lata temu wzialem 100 mety polskiej. Rok temu 160 polskiej i 10 tescia prolongatum. Zrobilem 10 kilo ale przerwalem silownie na 6 miesiecy i stracilem wszystko
i jeszcze 6 kilo (w sumie 16) i 5 cm w bicepsie W kwietniu bede bral 200 mety bulgarskiej i 10 tescia prolongatum. Nie wiem jak sie najlepiej odblokowac zeby spadki byly jak najamniejsze. A i waze obecnie waze 70 kilo i mam 180 cm wzrostu. Dzieki wszystkim za pomoc.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no no no 70 kg wazysh przy wzroscie 180cm, beznadziejnie malo stary, duzo lykasz tego badziewia, chodzi mi o metke, nie wazne czy polska czy bionabol-metka to metka.co do zejscia proponowalbym zrobic to tesciem propionicum,poczytaj o tym na forum bo duzio jest, jezeli chcesh sie odblokowac to tesh znajdziesh duzio porad na ten temat, szukaj np --->clomid<---
Badzmy wdzięczni idiotom, gdyby nie oni nigdy nie odnieslibysmy sukcesu...
...
Napisał(a)
A jeszcze jedna bardzo wazna rzecz. Biore 7 dni po 3 tabsy, 7 dni po 4, 20 dni po 5 tabsow i 7 dni po 4, 7 dni po 3 tabsiki .Mam pytanie o ktorej godzinie najlepiej jest lykac tabsy? Slyszalem ze najlepiej do godziny 17? Czy to prawda? Jakie odstepy czasu? Moge brac np. o 22:00 przed snem czy nie???
...
Napisał(a)
mietka lykaj co 2-3 godziny po posilku ,
tescia wal raz na tydzien w dawce od 300-400mg
tescia wal raz na tydzien w dawce od 300-400mg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!