Szacuny
0
Napisanych postów
148
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15145
Prosiłbym o opinie osób, które były szczęśliwymi (lub nieszcześliwymi) posiadaczami No-Explode. Konczy mi się Vasobolan i potrzebuję dorego suplementu przedtreningowego ( wiadomo - pobudzenie + pompa). Na forum Cybera opinie są wrecż entuzjastyczne, ale wiadomo, on to sprowadza. Jeśli ktoś stosował, niech wyrazi opinię, z góry dzięki
pozdr
Szacuny
1
Napisanych postów
382
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8087
Coś musi jednak byc w tym No-explode skoro w USA był jednym z najlepszych sprzedawanych staków? Zresztą teraz jest w sprzedaży w nowej wersji jeśli chodzi o skład i może odziaływac inaczej niż jego starsza wersja? Jeśli ci chodzi o staki przedtreningowe to Ester Stack (Nutrabolica) ponoc nieźle wymiata i jeszcze się nie spotkałem z jakąś negatywną wypowiedzią na jego temat.Driven z Mrm ponoc też świetnie działa jako dopalacz przedtreningowy.
Wystarczy zobaczyc jego recenzje chocby z Fasta:
www.1fast400.com/product_reviews.php?products_id=1798
Szacuny
2
Napisanych postów
158
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1071
Cześć
Niech ktoś mi powie ze znawców..
Mam Cell Mass i No-Xplode (każdego 2 opakowania) jak brać??
Mam co dziennie 2 treningi (4x2razy w tyg SW), oraz 3 razy w tyg. rano brzuch wieczorem ciężary.. (nie liczę rozciągania). Jak radzicie brać te suple??
Myślałem nad: Cell Mass - zawsze po treningu, a No-Xplode 2 miarki przed treningiem wieczornym (cięższym).
Czy może No-Xplode - miarka przed porannym(trwa on 2-3h) i miarka przed wieczornym (trwa on 2h)?
Chodzi głównie o No-Xplode czy lepiej 2 miarki za jednym razem, czy lepiej jedną przed treningiem pierwszym i jedną przed treningiem drugim.
Poproszę tylko o odpowiedzi jak brać. Acha nie liczę, że biorę aminokwasy 5 razy dziennie -przed-po Tren., przed-po Tren, przed snem).
banan_14 Dzięki..
Trening zawsze i wszędzie, również o 03:00 w nocy, o 16:00 w Wigilię, czy o 22:00 w Nowy Rok..