Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58
Siema powiem tak lat 22 kiedys cwiczyyłem potem przestałem teraz po długiej przerwie zaczynam na nowo ...nigdy nie brałem supli czy SAA brak kasy głównie....troszke przybyło kasy i zastanawiam sie nad krótkimi cyklami chce zrobic 1 cykl....czyli 4 ON i 4 OFF chce spróbowac...na własna odpowiedzialnosc....
Terz oczekuje od WAS fachowej porady czy metka czy test jaka dawka i co na ochrone czy na odblok czy bez odbloku ...
UWAGA nie oczekuje tesktów cos w rodzaju pierw dieta i suple potem koks....albo bluzgi ze mam isc na "spacer"...prosze fachowo podejsc ...wiem ze skutki uboczne sa znikome ...i podobno odblok nie zawsze potrzebny rzy krótkich cyklach ...wiec zabardzo krzywdy sobie nie zrobie...najwyzej beda straty ...
jesli chodzi o cel brania spróbowania...nie obrazajac nikogo nie mam zamiaru wygladac jak "bisior" niektórym to sie podoba spoko chce tylko przytyc nabrac masy w szybkim tempie ..i ja podtrzymac...
pzy okazji prosze podac detale typu ile kosztuje co i ile ewentuanie kupic ...
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58
Wiec uzupełniłem mój profil ... troszke odstawił mi sie tłuszczyk na brzuchu...ale pracuje nad tym... dieta nic spejalnego staram sie poportostu zdrowo jesc... cel napisałem trosze urosnac napompowac sie ale z umiarem... pierw spróbowac czy w ogóle jest sens...dlatego zalezy mi tez na krótkich cyklach...
odnosnie treningu 3x w tygodniu
pon - klatka biceps sr - plecy trip
pt - barki przedramiona
kazdy trening rozpoczynam rowerkiem 10 min na max
brzuch 3-4 razy w tygodniu w domowym zaciszu...dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58
nie trenuje nóg bo mam problemy z kolanami ....grywałem w piłke nozna potem pojawiły sie bóle kolan okazało sie woda sie zebrała no i od tamtego czasu staram sie nie obciazac kolan ...jedna z przyczyn dla których przestałem trenowac...poprost boje sie kolenych powiklan a tego nie chce bo obecnie jestem w anglii i zalezy mi na zdrowiu nóg aby móc chodzic do pracy i w ogóle ...starczy!!!???
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58
optick nie wiem w co sie bawisz w jakiegos psa który szuka szczeniaków siegajacych po koks....i mozesz sobie myslec co chcesz...ja tylko szukam odpowiedz na pytanie postawione a czy mi wierzysz czy nie to twoja sprawa ...czekam na odpowiedz kogos kto wie o co mi chodzi ...dziekuje
a propo bardziej przychylam sie do test prop mniej obciaza watrobe wiem ze kuc trzeba co 2-3 dni ale jak na krótkie cykle podejrzewam ze nie bedzie to takie uciazliwe ....ale tak czy inaczej czekam na propozycje dawek i co na odblok jesli go robic przy short cyklu ale dla zdrowia chyba lepiej....