a skad jestes?
...
Napisał(a)
Czesc mam problem z dlonmi stracilem w nich czucie ciepla i zimna a w prawa troszke jest slaba dodam ze nichodze i wszystko opiera sie na rekach nawet spie glowa na nich i czesto mi mrowilyjak zmienilem pozycje to przestawaly do tego mam depresje czy to moze byc powodem/dfzieki
ZAŁAMANY
...
Napisał(a)
Hej chlopaki, jako jedyna dziewczyna tu jestem?! Watpie, ze tutaj ktos jeszcze wchodzi, ale moze jednak! Mam okropne problemyu z jelitami:(( Czesto, bardzo czesto mam biegunke! I co najlepsze mam ja tak nagle, nagle ostry bol brzucha i nacisk na biegunke;/ Nie mam tak stopniowo, ze boli mnie brzuch dlugo i potem biegunka, tylko odrazu! Jest straszne, poniewaz nawet nigdzie nie moge pojechac, pojsc, bo boje sie, ze mnie biegunka chyci:( POMOZCIE:((
...
Napisał(a)
Idź z tym do lekarza, najlepiej gastrologa, przez internet nikt Ci nie pomoże, może jedynie dać wskazówki
...
Napisał(a)
Od jakiego czasu to trwa?... To mogą być po prostu objawy przewlekłej infekcji.
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
siema
też mam podobne problemy... kibel 3-4 razy na dzień to norma. Czasem mam wrażenie, że przetrawię w połowie i wpółstrawione resztki ze mnie lecą
Badania wszystkie ok, krew utajniona negatywna, kolonoskopie też miałem wykonaną i wszystko jest ok.
Leki typu Tribux, Debretin zażywam i nie notuję popraw. Jedynie jak zjem 2 posiłki na dzień to wtedy jest lepiej, ale 2 posiłki na dzień to
Także trzeba jakoś z tym walczyć i dawać rady, pozdro dla wszystkich "po fachu"
Zmieniony przez - studensky w dniu 2009-07-20 20:24:57
też mam podobne problemy... kibel 3-4 razy na dzień to norma. Czasem mam wrażenie, że przetrawię w połowie i wpółstrawione resztki ze mnie lecą

Leki typu Tribux, Debretin zażywam i nie notuję popraw. Jedynie jak zjem 2 posiłki na dzień to wtedy jest lepiej, ale 2 posiłki na dzień to

Zmieniony przez - studensky w dniu 2009-07-20 20:24:57
...
Napisał(a)
Tez mialem okropne bola brzucha i trafilem do szpitala gdzie okazalo sie, ze mam chorobe Crohna.
Lekarz powiedzial mi, zebym unikal wysilku ( czyt. nie cwiczyl).
Mimo wszystko cwicze i mam sie dobrze.
Zmieniony przez - npp w dniu 2009-07-20 20:40:14
Lekarz powiedzial mi, zebym unikal wysilku ( czyt. nie cwiczyl).
Mimo wszystko cwicze i mam sie dobrze.
Zmieniony przez - npp w dniu 2009-07-20 20:40:14
...
Napisał(a)
mialem kiedys nerwice jelit ( to bylo raczej to) to musialem do szpitala jechac...

...
Napisał(a)
Niespecyficzne zaburzenia motoryki przewodu pokarmowego są dosyć trudne do diagnozowania. Uważa się, że są to zaburzenia o podłożu alergicznym. Ostatnio - bardzo dobre notowania ma w tych przypadkach kwas bosweliowy. Zaleca się też samokontrolę; po jakich pokarmach objawy ulegają nasileniu. Doradzam jednak kontakt z dobrym lekarzem - gastrologiem lub alergologiem.
1
S. Ambroziak
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!