SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Narty

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 4281

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 52127 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy ktoś z was jeżdzi na nartach ?
To taki wspaniały sport- polecam wszystkim !
Jak jeźszicie, to gdzie (miasto, stok).
Ja właśnie wróciłem z Zakopanego i jeździłem na Polanie Szymoszkowej ( małej i dużej) i na Salamandrze 2. Na Nosala w tym roku nie wjechałem- kiepskie warunki pod koniec pobyru.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 52127 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja jezdze. W tym roku bylem drugi raz na nartach. Tym razem w Szczyrku (w tamtym Zakopane). Beznadziejne warunki pogodowe. Sprobowalem jezdzic na desce i sie w niej zakochalem )
Juz chyba nie zaloze nart... TYLKO DECHA!!!

Duzi rosnijcie!
Howard
...
Napisał(a)
Ekspert
Gdzie jeżdziłeś w Szczyrku i w Zakopcu ?
Czy na Skrzycznem, a może na Beskidzie- ja właśnie tam, oprócz Zakopanego. Jeżdżę na nartach, choć chciałbym spróbować deski...
...
Napisał(a)
Ekspert
Zakopane - glownie Gubalowka...
I pod Nosalem...
Pod, bo w tamtym roku bylem pierwszy raz na nartach )
Szczyrk - Skrzyczne, a dokladnie FIS.
Tylko tam, bo nizej nie bylo sniegu :(((

Duzi rosnijcie!
Howard
...
Napisał(a)
Ekspert
Drugi raz na nartach i takie stoki ???
Podziwiam i gratuluję.
P.S.
Warunki zmuszą człowieka do wszystkiego

Trzymajcie się...Pozdrawiam !!
BURNER
...
Napisał(a)
Ekspert
W tym roku zamierzam nauczyć się jazdy na nartach i chciałam się dowiedzieć ile mi to w przybliżeniu czasu zajmie

$weet
"Czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym"
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 2988 Wiek 47 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 27831
Sweet, jak zwykle wszystko zależy od zapału i talentu. Mam znajomych, którzy, za moją namową zresztą, zaczęli się uczyć i nauczyli się całkiem sprawnie się poruszać po kilku wypadach na stok. Mam kolegę, który po jednym sezonie nauczył się jeździć dużo lepiej ode mnie, a na początku kompletnie sobie nie radził.
Ale jeśli nie umiesz jeździć na nartach i desce to proponuję Ci zacząć od tego drugiego, bo gdy się już ma opanowane szusowanie na dwóch deskach to o wiele trudniej jest się nauczyć na snowboard'zie.
Powodzenia!
...
Napisał(a)
Ekspert
Dziękuję przemyślę to i może sie zdecyduję

$weet
"Czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jaki sport ... ???

Następny temat

narty vs deska

electro
Polecane artykuły