NIECH POWER BEDZIE Z WAMI!!! ;)
...
Napisał(a)
Własnie dostalem Naposim 101549843 EXP 06 2008. Pod napisem Naposim na listkach jest Metandienonum. Czy to jest okey towar??? czy fake :// ???? Oraz jesli mozna to jak mam to szamac (jakie dawki...) Z gory dzieki...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
naposin to najlepsza meta jaka jedli moj kumple niestety ja nie mialem okazji jedz i sie nie zastanawiaj
LALALALA SPADA MASA LALALLAL
...
Napisał(a)
hahahahahhaa ludzie jakie z was sa i******e kupujecie koksy a nawet nie wiecie jak to jesc i co i wogole ? pewnie kolega ci powiedzial ze sie rosnie po tym fajnie i juz sie lapiesz za to ? dzial dieta! za pol roku czas muzesz odwiedzic odzywki i suplementy pozdro!
...
Napisał(a)
Ehh pewnie teraz wnioskujesz po nicku ze mam 15 lat lecz tak nie jest... mam 19 lat cwicze od 4 lat.... I nigdy nie mialem kontaktu z Naposimem dlatego pytam jak przeprowadzic cykl... Pozdro.
NIECH POWER BEDZIE Z WAMI!!! ;)
...
Napisał(a)
ok pako uzupelnij profil i bedzie w porządku zaraz cos doradzimy lecz naposim nie wydaje mi sie zeby był dobrym rozwiazaniem stęzeniem w tej metce jest zanizone...polecał bym scanbecha
...
Napisał(a)
rozpisek do cykli jest wiele wystarczy uzyc glowy i wyszukiwarki...twoja wiedza jest bardzo nikla na 4 lata cwiczen
...
Napisał(a)
zekura nie czepiaj sie chłopaka to ze cwiczy 4 lata nie znaczy ze musiał przez te lata miec stycznosc z dopingiem...
...
Napisał(a)
co sie nie czepiaj chlopaka, w ciula leci bo chce rozpiske! wiem ze staz na silce nie mowi o wiedzy o koksach, ale zanim sie kupuje koks trzeba sie dowiedziec na jego temat i przestudiowac dzialanie i wszystko!
1
...
Napisał(a)
heh wiecie że takie forum to potęguje branie koksów przez dzieciaki,**** z tego że napisze że ma 20 lat i trenuje 10 lat i ma diete on ma Naposim i czy powiemy mu że jest dobry lub, że jest zły to on i tak to weźmie pyta tylko tak dla spokoju
Dobry koks jest zawsze dobry::::::> dobry naposim jest "ok"

Dobry koks jest zawsze dobry::::::> dobry naposim jest "ok"
"Jedz jak świnia poć się jak świnia, bądź jak świnia!!!"
... i nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu...
ON
...
Napisał(a)
niby dlaczego ??napisał ze dostał !!...teraz jak juz to ma niech zdobywa wiedze racja z ta rozpiską ale nie bój sie nikt mu nie udzieli informacji póki nie wypełni profilu a skoro juz to ma niech chłopak zostanie uswiadomiony zamiast bezmyslnego postepowania takie moje zdanie...PZDR
...
Napisał(a)
Naposim był dobry jakiś rok temu. Teraz dużo wy***ek, szkoda ryzykować, aczkolwiek jest możliwość dostania legit stuffu.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Bayerant zgadzam sie z tymi dzieciakami...lepiej niech chłopak ma wiedziec co ma robic zamiast psuc zdrowie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!