Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Naposim czy jest okey????

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4007

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 631
Własnie dostalem Naposim 101549843 EXP 06 2008. Pod napisem Naposim na listkach jest Metandienonum. Czy to jest okey towar??? czy fake :// ???? Oraz jesli mozna to jak mam to szamac (jakie dawki...) Z gory dzieki...

NIECH POWER BEDZIE Z WAMI!!! ;)

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 676 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6599
naposin to najlepsza meta jaka jedli moj kumple niestety ja nie mialem okazji jedz i sie nie zastanawiaj

LALALALA SPADA MASA LALALLAL

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 292 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4816
hahahahahhaa ludzie jakie z was sa i******e kupujecie koksy a nawet nie wiecie jak to jesc i co i wogole ? pewnie kolega ci powiedzial ze sie rosnie po tym fajnie i juz sie lapiesz za to ? dzial dieta! za pol roku czas muzesz odwiedzic odzywki i suplementy pozdro!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 631
Ehh pewnie teraz wnioskujesz po nicku ze mam 15 lat lecz tak nie jest... mam 19 lat cwicze od 4 lat.... I nigdy nie mialem kontaktu z Naposimem dlatego pytam jak przeprowadzic cykl... Pozdro.

NIECH POWER BEDZIE Z WAMI!!! ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 794 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14807
ok pako uzupelnij profil i bedzie w porządku zaraz cos doradzimy lecz naposim nie wydaje mi sie zeby był dobrym rozwiazaniem stęzeniem w tej metce jest zanizone...polecał bym scanbecha
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
rozpisek do cykli jest wiele wystarczy uzyc glowy i wyszukiwarki...twoja wiedza jest bardzo nikla na 4 lata cwiczen
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 794 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14807
zekura nie czepiaj sie chłopaka to ze cwiczy 4 lata nie znaczy ze musiał przez te lata miec stycznosc z dopingiem...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
co sie nie czepiaj chlopaka, w ciula leci bo chce rozpiske! wiem ze staz na silce nie mowi o wiedzy o koksach, ale zanim sie kupuje koks trzeba sie dowiedziec na jego temat i przestudiowac dzialanie i wszystko!
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 506 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6006
heh wiecie że takie forum to potęguje branie koksów przez dzieciaki,**** z tego że napisze że ma 20 lat i trenuje 10 lat i ma diete on ma Naposim i czy powiemy mu że jest dobry lub, że jest zły to on i tak to weźmie pyta tylko tak dla spokoju

Dobry koks jest zawsze dobry::::::> dobry naposim jest "ok"

"Jedz jak świnia poć się jak świnia, bądź jak świnia!!!"

... i nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu...

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
niby dlaczego ??napisał ze dostał !!...teraz jak juz to ma niech zdobywa wiedze racja z ta rozpiską ale nie bój sie nikt mu nie udzieli informacji póki nie wypełni profilu a skoro juz to ma niech chłopak zostanie uswiadomiony zamiast bezmyslnego postepowania takie moje zdanie...PZDR
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 10949 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 65995
Naposim był dobry jakiś rok temu. Teraz dużo wy***ek, szkoda ryzykować, aczkolwiek jest możliwość dostania legit stuffu.

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Bayerant zgadzam sie z tymi dzieciakami...lepiej niech chłopak ma wiedziec co ma robic zamiast psuc zdrowie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Omnadren 250

Następny temat

nolva i clomid

Spalanie
Polecane artykuły