Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
126451
złożę sobie niezłe zma z dodatkami -wedle swojego uznania, z cynkiem faktycznie szkoda przesadzać przez dłuższy czas bo to nie przyniesie lepszych efektów lecz magnez jest w praktyce prawie że nieszkodliwy dla zdrowego człowieka,
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
14
Napisanych postów
4596
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35012
Troche dziwi mnie jeden fakt. Dlaczego ZMA z Olimpu kosztuje niecale 80zl, podczas gdy dzieki nowym produktom mozemy zrobic sobie takie samo ZMA z produktow Olimpu za okolo polowe ceny? Prosze mnie oswiecic.
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
126219
1. nie liczylem faktycznie tak jest ?
2. ZMA jest zarejestrowanym znakiem i za to tez jak sadze nalezy placic
3. chyba sie cieszymy ze mozemy miec altenatywe ?
Szacuny
14
Napisanych postów
4596
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35012
Wychodzi 42zl za miesiac przy trzech opakowaniach chela-mag oraz jednym chela-cynk. Pewnie, ze ciesze z alternatywy, tylko po prostu dla mnie to jest dziwne. Z jakiej racji taka przebitka... Ale ZMA... Hehe w poniedzialek ide na zakupy i kupuje wlasnie taki zestaw+Vita-min multiple sport. Juz od paru miesiecy biore te witaminki i zero chorob.
Pozdrawiam
Szacuny
10
Napisanych postów
466
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
33915
Przy takiej samej ilości cynku i magnezu różnica jest może kilka pln, ale na pewno nie połowa. 2 miesiące suplementacji, to 9 opakowań magnezu i 2 opakowania cynku, razem 126,9 pln. 2 miesiące suplementacji ZMA olimpu , 1,5 opakowania 120kaps, co daje nam przy cenach ze sklepu sfd 112,5 pln.