Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam wszystkich! Czytalem cos ostatnio o nitro-techu. Autor artykulu bardzo go zachwalal. W najblizszym czasie nie mam zamiaru tego kupowac ale chcialbym na przyszlosc wiedziec cos o tym suplemencie. Interesuje mnie przedewszystkim jakie sa po nim efekty, ile kosztuje, na ile starcza jedno opakowanie, oraz jak go dawkowac. Jezeli ktos z was go urzywal albo wie cos o tym to prosze o pomoc. Dzieki!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
88
Wiem że za odświeżenie można mieć bana ok nie szkodzi, napisze jaka jest prawda ,mój kuzyn bierze tego NitroTecha w niemczech kupił , widziałem skład oprócz amonikwasów jest też mono itp podobne ,wiem że on diety nie ma i tak se ćwiczy jego sprawa, ale widać że to działa bicepsy i trice powiększyły się ,WIDAĆ to i to się liczy że działa, więc co niktórzy tu piszą że daremne itp widzieliście wogule efekty tego ? ja tak i myśle że kiedyś sobie zafunduje takie coś na przetestowanie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czesc jesli chodzi o nitro techto mowie odrazu ze to nie jest wcale takie dobre jak sie wydaje,,,to tylko manipulacja faktami.ten produkt to tylko zwykly concentrat serwatkia pozniej piszaze zawiera izolat bialkowy a firma reklamuje ze zawiera 97 %protein izolat(ale to tylko dodatek a nie pierwsza proteina)bo pierwsza jest tu concentrat.a jesli chcialbys najlepszy koncentrat to robi to firma isopure 50 g izolatu 5 glutamony i 1 g cukru i weglowodany ,to wszystko ma 300 kalori
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie wiem czy rozumiesz o czym piszesz - nie ma koncantratów 97 procentowych, ja biorę Nitro bardzo często - jedno z najlepszych białek, ale jeżeli masz zbankrutować kupując sobie Nitro to lepiej kup tańszą serwatkę np Ultimate bo to jednak zwykłe białko i od pewnwgo poziomu jakościowego różnice są już bardzo nikłe
Szacuny
49
Napisanych postów
11477
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
94174
Nie miałem nigdy Nitro-Techa, ale rzeczywiście na etykiecie (ze strony nett..) jest napisane w składzie na 1 miejscu że zawiera koncentrat serwatki a na drugim miejscu że zawiera też nowy 97%-owy izolat. Po zmieszaniu i dodaniu węgli wychodzi odżywka o 69% zawartości białka.
Natomiast faktycznie nie jest tam czysty izolat.
Choć pewnie jak MuscleTech to będzie bardzo dobra odżywka, tylko nie wiem jak z kosztami