Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
576
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5491
czesc wszystkim
Chcialbym zaapelowac do wszystkich co biora lub zamierzaja brac stery z PMP, NIE BIERZCIE TEGO SZKODA ZDROWIA.
Bralem mixa PMP od 4ch tygodni po 3ch tygodniach zaniepokoilo mnie to ze nie czuje jego wcale a juz sie powienien rozkrecic zwlaszcza w dawce 900mg/week, waga nie idzie retencja wody zerowa, czekalem jescze z nadzieja ze moze w 4tym tyg sie rozkreci a tu.... nic
Juz od pierwszysch strzalow udo bolalo kilka dni no ale czasem boli tak reakcja organizmu na tescia- dzialo sie tak do poniedzialku w poniedzialek wbilem 1.5cm w tylek, we wtorek wieczorem dostalem objawow grypopodobnych, sroda przed poludniem lekka temperatura za to w nocy ze srody na czwartek (wczoraj) myslalem ze sie przekrece dostalem goraczki az mnie trzeslo w nocy tak spedzilem noc az do rana, dzis nie moge siedziec wielki obrzek na tylku podejrzewam stan zapalny, narazie oklady itp mam nadzieje ze sie obedzie bez lekarza..
Chcialbym podkreslic jescze raz PMP=syf, NIE BIERZCIE TEGO
Szacuny
30
Napisanych postów
2204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24351
o PMP nikt znajomy nie mówił źle każdy teść działą deca działa meta działa winko sam sie niebawem przekonam więc ja bym bardziej się zastanowił nad swoim lekarzem niż na tym co tam siedzi bo nikt nic takiego nigdy nie pisał o PMP szczególnie o tej nowej "kolekcji" :D
Szacuny
21
Napisanych postów
1437
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58979
kolejna nagonka na pmp ;( ja miałem to szczęście że trafił mi się git towar i przy dawce niecałego centa co 3 dzien ładnie szło wiadomo opinie wystawiane na forach mogą być nie do końca wiarygodne niestety takie ryzyko jak sie bije underowe produkty
Szacuny
3
Napisanych postów
576
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5491
Pisze to co mi sie stalo a nie ze koledzy,znajomi mowili skoro trafia sie lepsza i nie lepsza seria to chyba cos swiadczy jak to robia zreszta wystarczy spojrzej na metalowy zacisk jak jest zaciskany- recznie chyba. Ja opisalem swoj przypadek jak chcecie to bierzcie. Ja sie tego nie tkne.
Szacuny
21
Napisanych postów
1437
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
58979
u mnie metalowy zacisk ok równo wszystko zagięte flakon szczelny ciężko naciągnąć towar a skoro widziałeś że ktoś coś kombinował to po ch** wbijałeś, nie bronie wcale pmp pewnie gdybym miał teraz zrobić zakupy już bym nie ryzykował i szukał czegoś innego kwestia tylko czy diler pogrywa z ludźmi czy są jakieś ch**owe rzuty
Szacuny
5
Napisanych postów
474
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21349
ładuje pmp wlasnie 600mg week i robi robote, wczesniej stez waliłem mixa,bolda i propa i npp i wszytsko gites. under to under, ale jak kupujesz podrabiane apteczne produkty to niby lepiej?! pmp nie odp*****la lipy - tyle w moim odczuciu