Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

My cutting cycle & hard beast....

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3731

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 444 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18113
mnie interesuje konkretnie to halo z firmy upjochn czy jakos tak... czy jest to oryginał czy totalny fake.....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 8310 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 38343
Oj dzieci, dzieci - lepiej pobawcie się pyszne trójkąciki - Halotestin Bez przesady co Ty kulfa chopie w Mistrzostwach Ukrainy w trójboju startujesz?

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 444 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18113
heh...
no moze ,istrzostwach nie startuje ale taka pewna osoba mi proponowała i pytam tylko i wyłacznie z ciekawości......
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
No to juz mi lepiej - bo myslalem...

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ostatnio były przedstawione badania na temat zawartosci sybstancji w srodkach BD i Eurochemu....
Uriel z której serii ty miałes tren hex??? i wogóle wszyscy co go mieli to która to była seria...
bo nie chce sie wrabac w srodek z obnizona zawartoscią....

Zmieniony przez - alebrecht w dniu 2005-03-07 22:00:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 573 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 14171
ja mam 04 2004
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no to chyba masz juz po terminie kiedy go kupowałes pewnie jakis czas temu.... teraz na rynku jest chyba 2007 albo 2009 seria i moze byc z tymi produktami tak jak z lyką dlatego sie pytam czy ktos moze teraz testuje cos z tej serii.....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ja miałem 04 2004 wazny do 04 2009 - ale dziwne bo w tamtym czasie nikt nic nie slyszal o Trenie Depot - mowie o Polsce

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no to ja juz nie wiem to jaka seria jest obecnie na rynku???i czy ktos ja testuje?????

a druga sprawa to jak to jest z tym poceniem sie na trenie???
bardzo specyficzny zapach ma ten tren, tzn chodzi mi o to czy bardzo wali od typa na trenie....????
bo ja sie wybieram 8 kwietnia na toxic orange party u mnie w klubie i nie chce zeby odemnie nawalało jak od swini.. jak tpo jest?????

Zmieniony przez - alebrecht w dniu 2005-03-08 22:24:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1903 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 46060
ostatnio kupowałem i mam tą samą serie co uriel
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

przechowywanie :/

Następny temat

super anabolon 01 2005 prosze o szybka pomoc

Spalanie
Polecane artykuły