...
Napisał(a)
mnie interesuje konkretnie to halo z firmy upjochn czy jakos tak... czy jest to oryginał czy totalny fake.....
...
Napisał(a)
Oj dzieci, dzieci - lepiej pobawcie się pyszne trójkąciki - Halotestin
Bez przesady co Ty kulfa chopie w Mistrzostwach Ukrainy w trójboju startujesz? 

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
heh...
no moze ,istrzostwach nie startuje ale taka pewna osoba mi proponowała i pytam tylko i wyłacznie z ciekawości......
no moze ,istrzostwach nie startuje ale taka pewna osoba mi proponowała i pytam tylko i wyłacznie z ciekawości......
...
Napisał(a)
No to juz mi lepiej - bo myslalem... 

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
ostatnio były przedstawione badania na temat zawartosci sybstancji w srodkach BD i Eurochemu....
Uriel z której serii ty miałes tren hex??? i wogóle wszyscy co go mieli to która to była seria...
bo nie chce sie wrabac w srodek z obnizona zawartoscią....
Zmieniony przez - alebrecht w dniu 2005-03-07 22:00:37
Uriel z której serii ty miałes tren hex??? i wogóle wszyscy co go mieli to która to była seria...
bo nie chce sie wrabac w srodek z obnizona zawartoscią....
Zmieniony przez - alebrecht w dniu 2005-03-07 22:00:37
...
Napisał(a)
no to chyba masz juz po terminie kiedy go kupowałes pewnie jakis czas temu.... teraz na rynku jest chyba 2007 albo 2009 seria i moze byc z tymi produktami tak jak z lyką dlatego sie pytam czy ktos moze teraz testuje cos z tej serii.....
...
Napisał(a)
Ja miałem 04 2004 wazny do 04 2009 - ale dziwne bo w tamtym czasie nikt nic nie slyszal o Trenie Depot - mowie o Polsce 

...
Napisał(a)
no to ja juz nie wiem to jaka seria jest obecnie na rynku???i czy ktos ja testuje?????
a druga sprawa to jak to jest z tym poceniem sie na trenie???
bardzo specyficzny zapach ma ten tren, tzn chodzi mi o to czy bardzo wali od typa na trenie....????
bo ja sie wybieram 8 kwietnia na toxic orange party u mnie w klubie i nie chce zeby odemnie nawalało jak od swini.. jak tpo jest?????
Zmieniony przez - alebrecht w dniu 2005-03-08 22:24:23
a druga sprawa to jak to jest z tym poceniem sie na trenie???
bardzo specyficzny zapach ma ten tren, tzn chodzi mi o to czy bardzo wali od typa na trenie....????
bo ja sie wybieram 8 kwietnia na toxic orange party u mnie w klubie i nie chce zeby odemnie nawalało jak od swini.. jak tpo jest?????
Zmieniony przez - alebrecht w dniu 2005-03-08 22:24:23
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
przechowywanie :/
Następny temat