Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
22
Witam serdecznie wszystkich trenujących Taekwon-do tradycyjne.
Nie mogłem znaleźć na forum informacji o projekcie Black Belt, a trenujących na pewno zainteresuje.
Pierwsza część dotyczy układów (wykonuje je pięciokrotny mistrz świata Jarek Suska). Kolejne części będą dotyczyły walki, teorii i pozostałych aspektów TKD.
Więcej info tutaj:
www.tkd-blackbelt.com
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
22
;) Będzie wersja on-line za smsa, np. na tydzień, czy m-c, wtedy będzie można na przykład przed egzaminem sobie wykupić dostęp i skorzystać za mniejsze pieniądze. Z drugiej strony, jak zamierzasz ćwiczyć jeszcze z 5 lat, to wychodzi 40 zł/ rok, więc nie takie duże pieniądze za dostęp do układów w najlepszym wykonaniu.
Szacuny
138
Napisanych postów
4979
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
35920
Muszę przyznać że bardzo fajne wykonanie programu, sprawdzałem wersję demo więc mogę tylko na tej podstawie ocenić. Dobra oprawa strony, przejrzysta, czytelna.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
22
Nakayama Legacy - to z karate, prawda? Kiedyś były też płyty Legacy z Taekwon-do z gen. Choi'em, natomiast sposób wykonania układów tam prezentowany jest już nieaktualny. Poza tym pamiętam, że tamten program działał tylko do Win98. Czy ktoś może zamówił już Black Belta?