Co sadzicie o tym produkcie? Troche szukalem opini ale cos cienko, ogolnie bardzo malo na jego temat jest w internecie, ktos probowal? Jak smak/rozpuszczalnosc? Pewien serwis robi promocje i mozna zakupic za 100 zł 2250g. co sadzicie jaki stosunek cena/jakość? a moze jest jakis tani odpowiednik?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Patrzyłem na to biało-u Cybera
,nawet chciałem je kupić i powiem Ci,że lepszej ceny nie znajdziesz.Aczkolwiek dla mnie(redukcja) to biało ma za dużo węgli-15g/100g
( i to jeszcze głownie laktoza).No ale jeśli nie jesteś na redukcji to bym kupował.
Zwróć też uwagę,że to nie jest tylko izolat(jakby z nazwy wynikało) lecz mieszanka wszystkich frakcji białek serwatki.
EDIT: jak chcesz więcej info co do tego białka to przejedź myszką do samego dołu tam na stronie tego białka i będziesz mieć link do dyskusji na jego temat.
Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2010-07-07 09:16:12

Zwróć też uwagę,że to nie jest tylko izolat(jakby z nazwy wynikało) lecz mieszanka wszystkich frakcji białek serwatki.
EDIT: jak chcesz więcej info co do tego białka to przejedź myszką do samego dołu tam na stronie tego białka i będziesz mieć link do dyskusji na jego temat.
Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2010-07-07 09:16:12
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
pory przyjmowania odrzywek i supli? doradzcie
Następny temat