Szacuny
111
Napisanych postów
16087
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
79876
Mistrzostwa Europy Muaythai 2010
Mistrzostwa Europy Muaythai 2010
W dniach 25-30 maja 2010 we Włoszech odbędą się Mistrzostwa Europy Muaythai IFMA-EMF. Więcej informacji na stronie internetowej organizatora.
Szacuny
0
Napisanych postów
169
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
599
wiem o 2 medalach ( srebrny junior i brąz kobiet ta mizera, która została poddana) po przegranej pierwszej walce. Mamy dziewczynę, która jedną wygrała i jedną przegrała Wojas i ma brąz. zostało jeszcze 4. Łyczko wygrała 2 walki srebro. wójcik przegrała pierwszą
wiem, ze zugaj junior i sadowski przegrali pierwsze walki
o reszcie nic nie znalazłem. Podają, ze było około 300 zawodników. Ponad połowa to byłe landy rosyjskie. Ale ile było naprawde to nikt nie wie.
Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1449
Witam
calego składu nie znam, wiem ze z klubu gdzie trenuje- Brutals Lódź- dostali zaproszenie moi trenerzy: Maciej Sidowski i Michał Kostrzewski oraz jedna z koleżanek Marlena Maciuk. Całej trojce serdecznie gratuluje, mam nadzieje ze wszyscy pojada walczyc :)..
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
135
Ktoś orientuje się jaka drużyna jedzie na ME, czy to jakaś tajemnica poliszynela, bo wszędzie cicho i głucho?
Ciągnąć za język, by usłyszeć komplement, kokietować, by się dowartościować, jak trzeba, to udawać głupiego i należeć do kilka kółek wsparcia swej osoby, bo sama ta osoba wesprzeć się nie może.