Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5032
W.k.u.r.w.i.a mnie to juz...
na h.u.j. wam prawie wszystkim masteron? myslicie ze bedziecie nie wiem jak za***iscie wygladali... nie bralem nigdy masteronu bo: jest trudny do zdobycia (prawdziwy masteron), z kolei prawdziwy jest drogi - EFEKTYWNY cykl to 1000 zl, efekty stosowania masteronu sa widoczne przy poziomie tkanki tluszczowej mniej niz 8 procent. ilu z was ma mniej????? dajcie sobie spokoj, to moja DOBRA rada. do***albym tego mast z atomica, ale to by musialy byc ze 4 butle - szkoda mi kasy na towar na ktory nie ma pewnosci wiecej niz 50% ze dziala (znaczy ze jest tam masteron) bralem tren atomica i jestem zadowolony, wczesniej nie wierzylem w ten wasz atomic , zdanie jakie mialem nie jest do ujawnienia na forum, w kazdym razie juz sie zmienilo. wracajac do masteronu - hmmm jak mi go zachwali jakis kulturysta to zainwestuje kase. pozdro koksy
Szacuny
123
Napisanych postów
20544
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
125840
levrone, skad wiesz ze dzialanie masteronu widac przy 8 % bf? bo tak na sfd napisal ktos?
sprawdz najpierw a pozniej pisze,ze nie ma dobrego mastera lub zayebiscie trudno go zdobyc,
co do kasy to jak chcesz tani cykl to lec mete z oma
jak masz drogiego dila to tez Twoja sprawa, masteron nie jest drogi i przestan bajki pisac