Szacuny
50
Napisanych postów
10140
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38700
Z przyjemnością informujemy o kolejnym nowym produkcie firmy VITALMAX - MUSCLE PUMP. Jest to przedtreningowy wieloskładnikowy stak kreatynowy zawierający w składzie substancje działające anabolicznie.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51927
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sorry za odswiezanie. Wzialem wczoraj jedna miarke przed treningiem porannym o 5 rano, na pusty zoladek, potem zjadlem. Wkrecilo sie tak po 30 min treningu nie odrazu. Pompa dobra, nie jakas masakryczna jak na Dorianie pump ale bdb. Bez drgajacych rak i problemow z zoladkiem, choc pogonilo mnie na toalete, ale norma rano wiec looz. Po J3D to bylo 2-3 razy... Ogolnie przetreningowo moge polecic, choc da sie czuc ta dekstroze i powinno byc jej o polowe mniej bo troche zamula do siadania, szczegolnie z rana. Ogolnie , cena, smak bdb bez problemu nie jak reszta co czlowiek nie daje rady, dzialanie na + ale musze brac wczesniej niz 30 min przed treningiem.
PS Dlaczego nie ma nowych supli w dziale zdjecia i opinie?
Szacuny
6
Napisanych postów
779
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11356
O prosze, ciekawy suplement. W sumie podstawowe najwazniejsze skladniki o stwierdzonej skutecznosci z dodatkiem wegli, ktore na treningu sie przydadza. No i cena przystepna. Trzeba bedzie sprobowac i dolaczyc do obecnej suplementacji kreatynowej:)
SIŁA, SPRAWNOŚĆ, PIĘKNO - JEDNYM SŁOWEM - VITALMAX!!!
Serdecznie zapraszamy do sklepu ATLETA!!! www.atleta.pl Odżywki oraz suplementy VITALMAXA i innych firm w najlepszych cenach!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51927
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wszystko gra, tylko 20gram dextro to troche duzo, jak by bylo z 10 gra bylo by super. Tak czy siak trzeba sprobowac, moze jest jakis powod co do tych 20 gram.
Szacuny
1
Napisanych postów
366
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3886
Nie ale twoje wypowiedzi są smieszne np ta odnosnie jednej firmy
..jadłem w życiu sporo ich produktów ale to głównie były prozdrowotne, ale było jakiś czas temu, obecnej oferty nie znam za bardzo, żona bierze ich zestaw na włosy, chwali sobie, ogólnie wg mnie firma pewna..