Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no i?
wyszukiwarki użyj bo tematów tego typu jest wiele
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2011-11-02 16:50:24
wyszukiwarki użyj bo tematów tego typu jest wiele
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2011-11-02 16:50:24
...
Napisał(a)
szukam srodków kture pomagaja podniesc wydolnosc i nie powoduja wzrostu wagi.
...
Napisał(a)
Szukam niemoge znaledzc duzo ludzi pisze pod kontem kulturystyki a to jest calkiem co innego. wydaje mi sie ze czesto sa to zaduze dawki.
...
Napisał(a)
dariusz189 - jestem ciekaw wlasnie jakbys ty np ulozyl cykl z tych srodkow oprocz gh ? mozna zamiast wina mastera np ? jakie dawki , dlugosc cyklu ? bede wdzieczny
...
Napisał(a)
zbytnio nie kombinował, 500mg bolda maks, prop 50-70mg e2d, lub 250 mg enana badz cypio raz na tydzien, to przez 12 tyg, lub krótszy cykl to prop jak wyzej plus winko 50mg e2d i to było moje ulubione połaczenie jak sie bawiłem w sw, takze antek solo da rade, kiedys dobre 10lat poczatki bjj w Polsce to na zgrupowaniach pewien klub miał ksywke anapolon team. Master nie wiem nie brałem w tamtych czasach to nie wiem jakby sie sprawdził. Ogólnie to trzeba mocno harować by mieć pare w płucach tutaj środki nie dadzą jakiś spektakularnych efektów.
...
Napisał(a)
niedalbym rade na antku na macie
na enanie nie dawalem, bo taki spompowany. sam planuje bold i prop znow, bo dobre rozwiazanie i tyle. nic, dzieki 

Polecane artykuły