()----()
...
Napisał(a)
WITAM;0 BRAŁ KTOŚ W OSTATNIM CZASIE METHANOPLEX Z AXIO LABS 10 MG/TAB??? JAKIE MIELISCIE EFEKTY ILE NA NIEJ ZDOBYLIŚCIE???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli ktoś mnie pyta jaką metę - odpowiadam axio.
Koto mnie posłuchał, nie zawiódł się.
Zawsze klepie i tabletka od tabletki nie różni się stężeniem, a to dla niektórych bardzo ważne.
Koto mnie posłuchał, nie zawiódł się.
Zawsze klepie i tabletka od tabletki nie różni się stężeniem, a to dla niektórych bardzo ważne.
...
Napisał(a)
ja wziołem oxe axsio ostatnio, jeszcze nie jadłem, narazie wbijam enena z axio zobaczymy jak mnie porobi bo dopiero 1 strzał poszedł
...
Napisał(a)
kończe 6 tydzień na metce axio byla z innymi środkami więc dziwnym pomysłem bylo by pisac ze spełniła moje oczekiwania
a metke axio dla tego ze opinie o tym produkcie sa naprawde zadowalajace i napewno słynnego popularnego razaka przez jakiś czas bede zamieniał na axio
a metke axio dla tego ze opinie o tym produkcie sa naprawde zadowalajace i napewno słynnego popularnego razaka przez jakiś czas bede zamieniał na axio
...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!