http://www.sfd.pl/temat266261/ - Cyber Test - GASPARI NUTRITION
...
Napisał(a)
hehe, wolalbym jesnak sie dozywiac,
to w koncu co z tym mlekiem moge pic na noc ?? czy tez zawiera zbyt duzio tluszczu ??
to w koncu co z tym mlekiem moge pic na noc ?? czy tez zawiera zbyt duzio tluszczu ??
...
Napisał(a)
Zawiera duze ilosci laktozy, wiec sie nei nadaje na noc.
http://www.sfd.pl/temat266261/ - Cyber Test - GASPARI NUTRITION
...
Napisał(a)
masz spozywac 3g bialka na kg i 6 g wegli na kg tluszcz radzilbym konrolowac raczej na niskim poziomie.
uwierz mi ze oglnie rzecz biorac nie ma znaczenia czy te 30 g dostarczysz w formie ovopola czy konkretnego steka.
to nie jest ****a zadna cudowna rzecz.
jest to tylko wygoda - np. w moim przypadku dostarczyc ok 250-300 g bialka dziennie tylko z miecha i jajek troche jest niewygodne - chyba ze ktos lubi spozywac 2 kg miecha i wytlacznake jajek dziennie, a gdzie tu jeszcze upchac kasze, warzywa itd.
to nie jest ****a zadna cudowna rzecz.
jest to tylko wygoda - np. w moim przypadku dostarczyc ok 250-300 g bialka dziennie tylko z miecha i jajek troche jest niewygodne - chyba ze ktos lubi spozywac 2 kg miecha i wytlacznake jajek dziennie, a gdzie tu jeszcze upchac kasze, warzywa itd.
The FAT BASTARD B.I.G.
...
Napisał(a)
no dobra ale jak wypije to mleko na noc to chyba nie umre <lol> a bialko bedieno nie ?? a jak nie to skoro cwicze rano to godzinke po treningku wypije (o 14) a przed trningiem jakis mega mass co wy nato ??
...
Napisał(a)
hej chyba 3g bialka i 6 wegla na kilogram masy ciala ............ no nie ??
a jest tu jakas tabela z rozpiska ile bialka zawiera np miesko kuraka itp....... ?????
a jest tu jakas tabela z rozpiska ile bialka zawiera np miesko kuraka itp....... ?????
...
Napisał(a)
DANIEL1985 że tez ci jeszcze bana nikt nie dal...
The NOTORIOUS B.I.G.
Fat Bastard w Dopingu.
no ja pie***le , jestescie tu chyba po to zeby ****a doradzac a nie madrzyc sie ile wlezie i ponizac kogo wlezie , BIG moja wina ze nie zezarlem jeszcze w zyciu tyle koksu co ty i nie mam 51 w lapie ?? i takis wielce doswiadczony i madry po tej tonie sterydow ze juz mozesz wszystkich dojezdzac i ponizac. jak posiedze na forum tyle co wy i zezre tyle koksow co ty to tez pewnie bede taki madry, narazie nie jestem wiec prosilem o rady nie mam pytan k***a
...
Napisał(a)
Moze i sie madrzymy ale tylko dla Twojego dobra kretynie, i staramy CI sie udowodnic ze gowno z Twoich efektow po mietku poniewaz masz wiedze na zerowym poziomie a to CI napewno nie pomoze. Wiesz... Big moze i zjadl tego sporo ale ma wiedze na wysokim poziomie i wie co robi, a Ty nap*****lasz nam tutaj o 30 kartonach mleka i mietku do tego... kolego pomyliles dzialy i calkiem mozliwe ze i sport tez...
Moderator
członek-mafia.suple.hardcor.pl
MODERATOR TEŻ CZŁOWIEK
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
"To co dla mnie jest podłogą, dla innych może być sufitem"
Moderator
członek-mafia.suple.hardcor.pl
MODERATOR TEŻ CZŁOWIEK
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
"To co dla mnie jest podłogą, dla innych może być sufitem"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!