Podobno działa jak anavar, nie mam pewności czy dill ma pewniaka więc nie ryzykuje.
...
Napisał(a)
Siema, brał ktoś może 5a-hydroxy Laxogenin ?
Podobno działa jak anavar, nie mam pewności czy dill ma pewniaka więc nie ryzykuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Odświeżam, bo własnie chciałem zapytać o to samo. Ktoś coś wie, ktoś to brał ?
...
Napisał(a)
to cos pokroju niby ph ale troche mocniejsze niz kreatyna, do anavaru to sie nie umywa, specyficzne działnie porównywalne z winstrolem bardziej jednak sporo słabsze, nie wiadomo co to wlasciwie jest i jakie powoduje długofalowe srodki, pozatym ci goscie co to robia to pozal sie boze
...
Napisał(a)
Dobry srodek...fajnie zwieksza apetyt,pali tluszcz i troche idzie miecha na tym...atutem jest ze jest tanszy niz anavar a zawsze jako dodatek np do pct czy mostka dobry
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Skoro mówisz, że do PCT, to znaczy, że nie blokuje ? Co to w ogóle jest, PH ?
...
Napisał(a)
Duzo osob bralo to po 6-8 tygodni i nie blokowalo a wiec mysle ze smialo mozna dac na pct...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!