Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
HOVA - ziołowy, kiedyś na Mnie działał. Ponadto melaśka - możesz zacząć od najmniejszej/średniej dawki, ewentualnie później wskoczyć na największą. Stosujesz przez dłuższy okres czasu - również kiedyś na Mnie działała.
Co więcej - poczytaj n/t higieny snu. Być może to jest przyczyną Twoich problemów.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
W tej sprawie konsultuj się z lekarzem. Może najpierw warto określić co jest przyczyną niż samemu porywać się na tego typu leki. Można później popaść w lekkie uzależnienie.
Możesz spróbować melatoniny - jeśli do tej pory nie były brane żadne leki powinna dać dość dobry rezultat. Oraz poczytać o "higienie snu".
Szacuny
14
Napisanych postów
2578
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8925
A czemu występuje u ciebie bezsenność ?
Może kiedyś byłeś b.aktywny a teraz już nie jesteś ? Ja kiedyś także miałem problem ze snem to robiłem tak :
Ubierałem się w dres biegam aż się solidie zmęczę i będę b.zmęczony, wracam do domu, czekam sobie 15 minut (myje się) i wypijam szklanke ciepłego mleka - na mnie to działa świetnie.
Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
29908
RelaMax z wit B6,magnezem i melisa.Wszystkie uspokajajace(ziolowe) w wiekszej dawce dzialaja nasennie,a nazwy tych preparatow moze wymienic Ci pani w aptece,bo jest ich naprawde sporo.
Zolpidem i inne leki silnie dzialajace odradzam,zbyt ciezkie,sen 'mniej zdrowy',latwo sie uzaleznic.
Zmieniony przez - danutha w dniu 2007-09-28 21:30:24