Kupie tanio Playstation 2 używane w stanie conajmniej dobrym technicznie i wizualnie. Bez gier, tylko konsola i najlepiej z kablami, padem, karta pamieci. Najlepiej ktoś z Warszawy, żeby odebrać osobiście.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mam ze slaska maly slim i sa orginalne gry chyba ze ich niechesz to pojda osobna tylko ze jestem z bytomia konsola w stanie bdb karta pamieci i pad
Szelek
...
Napisał(a)
Ile za sama konsole,kable,pad i karte ?? czy konsola jest przerobiona czy nie i ile lat ja juz masz i czy masz foto ??
...
Napisał(a)
sprzedam za 300 zł - z grami SLIM .. elegancka odp.. kom. 510 720 406 / gg: 11181055 / email: [email protected]
kupię odżywki uszkodzone, przed terminem - w każdej ilości: kom|510720406 gg|11181055
...
Napisał(a)
za 350 pln : slim, 2 pady, kable, karta pamięci, kilka gier dorzucam
powiadomka
powiadomka
...
Napisał(a)
mam zdjęcia, wszystko ok, proszę więc o kontakt tak jak wyżej
kupię odżywki uszkodzone, przed terminem - w każdej ilości: kom|510720406 gg|11181055
...
Napisał(a)
ja mam 2 sztuki do sprzedania jedna przerobiona druga nie PS2 slim ten cienki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Casio, Qmax, Seiko - piękne zegarki z bransoletą, OKAZJA TANIO
Następny temat