Siem, mam pytanie, mam w rowerze tylnie przerzutki shimano tourney jakies tam, w kazdym razie 7 biegow. Chcialbym wymienic je na jakies lepsze shimano, (choc niekoniecznie), ale tez na 7, zeby nie wymieniac reszty, czy tak sie da, myslalem np. o acera x. Dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z tym nie powinno być problemu, ale powinna być to przerzutka na 7 rzędów. Nie jestem pewien ale te najnowsze modele są robione na 9. Najlepszym wyjściem będzie poszukac po sklepach starszych modeli z wyższej półki. Wtedy możesz kupic nawet LX lub XT za niewielkie pieniądze. Ja osobiście mam troszkepomieszane z tymi rzędami, bo manetki mam z 9, kasetę z 8 a łańcuch to nawet nie pamiętam, patelnia też jakaś nie bardzo (FSA cośtam) ale ogólnie wszystko współpracuje całkiem nieźle. Chociaż nie używam przerzutek zbyt często, a tylnia to chyba Acera dosyć stara ale daje radę.
Pozdrawiam i powodzenia.
Pozdrawiam i powodzenia.
SIG 552 operator
...
Napisał(a)
alivio jest na 7/8 kosztuje 100 zeta -czesto uzywana w dualuwkach bo jest sztywna dosyc
Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!