Szacuny
3778
Napisanych postów
9621
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
407794
Ja zaliczam się niestety do tych osób, które po wyjściu z siłowni z utęsknieniem czekają na dymka... Ciekawi mnie jak wam udało się rozstać z tym nałogiem.
Szacuny
11
Napisanych postów
271
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1146
ja zaczołem palić jak miałem 13 lat a mam już 18 czyli 5 latek paczka na dzień [ nieraz 2 paczki nieraz mniej zalerzy ile pieniędzy i jaki melanż ;p ] ogólnie nie zamierzam rzucić palenia bo lubię palić tylko że kvrwy strasznie drożeją i z tym jest lipa ;(
" Kim byś k***a nie był to nie ma co się szczycić "
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
paliłem 3 lata, rzuciłem z dnia na dzień. Plastry to strata kasy, a do tego g**** dają tak naprawde. Jak bedziesz chciał rzucić to rzucisz. Potrzeba motywacji i silnej woli
Szacuny
195
Napisanych postów
9906
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
174402
Też nie paliłem i nie będę. U mnie ojciec pali, ale mnie w ogóle to nie kręci.
A co do odzwyczajenia? Silna wola i tyle. Wiem co mówię. Odkąd pamiętam zawsze obgryzałem paznokcie. 2 miesiące temu powiedziałem sobie stop. Póki co daję radę. Na początku było ciężko, ale teraz jest już całkiem dobrze.
Szacuny
4
Napisanych postów
192
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2310
Ja tam paliłem od 14 roku życia do 18 i potem wyjechałem na wakacje do pracy i tak zarobiony że przestałem i już potem ograniczyłem i teraz wcale nie pale jedynie jakoś okazyjnie. Jakoś sie zmotywowałem i dałem rade. PZDR