Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć !!!
JAk ktoś ma do sprzedania ławeczki,gryfy,ciężarki,całe sztangi (wszystko co do pakowania)itp. to piszcie bo ja nic nie mam !!!
Zgóry dzienki!!!
Szacuny
11
Napisanych postów
2312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8680
oki już jest spoko
"Brygada ZOJ-u RULEZZ!!" "Gdy dasz się rozszyfrować,jesteś stracony.Życie to gra,która ma cię rozweselić lub doprowadzić do łez,ale której nie warto traktować poważnie".
Szacuny
7
Napisanych postów
648
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9855
obciazniki i gryfy moge zalatwic, ale watpie czy bedziesz chcial kupic, bo mieszkam w Rzeszowie ), a wysylka to by Cie kosztowala hoho i jeszcze troche )))
Szacuny
7
Napisanych postów
648
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9855
Obecnie moge zalatwic tylko obciazniki. Gosc, ktory to dla mnie robi, przy ostatnim zamowieniu uszkodzil jakas soczewke w tokarce (tak mi powiedzial, nie znam sie na tym) i mowil, ze w zimie mam malo zamowien, a ta soczewka podobno jest droga i kupi ja dopiero na wiosne, ale konkretnie kiedy to nie wiem. Jak bedzie mozliwosc zrobienia gryfow to na pewno dam znac. Bedzie mozna zrobic gryf dowolnej dlugosci i srednicy. Ja mam w domu 190-cio centymetrowy i wazy okolo 10 kg.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
To podajcie ceny !!!
Bo ja chcem kupić !!!
A wy jak wszyscy te same teksty (znam gościa co robi to i tamto )ja też znam gości wielu i się nie hwale .
Walcie wprost macie czy nie!!!!!!!!!
Szacuny
7
Napisanych postów
648
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9855
Teo ma cennik na swojej stronie, wiec mozna sobie sprawdzic, a u mnie 2,5 zl/kg obciaznika. Prosty gryf dlugosci 190 cm, o srednicy 28 mm kosztowal mnie 50 zl. Jesli chodzi o proste gryfy, to kazda dlugosc jest mozliwa do zrobienia. Nie wiem jeszcze jak z gryfami lamanymi, ale bede wiedzial do konca tygodnia.