WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kształtowanie sylwetki - porady

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 207

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 31 dni Przeczytanych tematów 3
Mam 19 lat, trenuje 5 lat ale już nic mi nie idzie do przodu i wkońcu przyszedł czas na pierwszy cykl, narazie jestem 2 miesiące na peptydzie cjc plus ipamorelin 250 2x dziennie ale efektów zbytnio nie zauważyłem stąd ochota na coś mocniejszego, z racji wieku słyszałem że cieżko sie odblokować albo że moze spadać naturalny teść po cyklu więc stoje przed wyborem - testosteron enan 250/tyg czy hgh 4iu/dziennie (uznałem to za dobrą opcje bo nie blokuje niczego oprócz GH który po czasie wraca do normalności po cyklu) co o tym myślicie? czy jakieś lepsze propozycje, prosze o niewyśmiewające odpowiedzi
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9358 Napisanych postów 83950 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 709565
Musisz jeszcze trochę poczytać lub skonsultować to z kimś doświadczonym ;)
W tym dziale nie poruszamy tematyki dopingu .
2

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Tamoxifen a Clomid odblok

Następny temat

Batony dla biegaczy

electro
Polecane artykuły