Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
93
Witam, czy jest warta swojej ceny ta klatka? Chce ja ustawic w mieszkaniu pod domowy trening, mam lawke z regulacja kata, gryfy, hantle i obciazenie. Czy w tej kasie cos fajniejszego mozna znalezc? https://www.decathlon.pl/klatka-adidas-id_8353239.html
Zmieniony przez - cynasky w dniu 2017-10-23 22:40:34
Szacuny
1
Napisanych postów
38
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3761
ja w zeszłym tygodniu kupiłem power racka firmy davski fitness. Taka trochę domowa samoróbka, ale dla mnie rewelacja. W wersji podstawowej 799zł. Mnie wyszło trochę drożej bo dołożyłem drążek z chwytami neutralnymi i belki asekuracujne, ale już podstawowa wersja wystarczy. Wada największa jest taka, że mogły by otwory być gęściej nawiercone, ale i tak nie jest źle. Sprzęt jest stabilny, i w domowej siłowni powinien służyć bardzo długo
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2343
Napisanych postów
30730
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271512
ciekawi mnie trchę wytrzymałosć na stojakach,do 130kg...ciekawe o ktorych stojakach mowa,czy o tych gdzie odklada się ciezar,czy o tych gdzie się odkłąda sztangę,np przy siadach czy wyciskaniach. Bo jeśli to pierwsze to k,jeśli to drugie to produkt trochę slaby jak na taką cenę. PS: Wiesz ze to "golas" i wszystko trzeba będzie dokupywać do tego? wszystko tj laweczkę,obciążenie,sztangę itd
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
93
@QUEBLO akurat ławeczkę posiadam, gryfy i obciążenie też. Podoba mi się to, ze jest wyciąg, wszystko miałbym spakowane w jednym miejscu. Ew mogłbym dokupić tylko drążek, z wyciągiem, ale nie byłoby to tak spójne jak w tej klatce. Dziękuje Wam za odpowiedź!
Szacuny
494
Napisanych postów
868
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
1432
Link musisz sam poszukać tego czego Ci potrzeba , generalnie polecam np nasze produkcje np keltona albo tak jak ja zrobiłem zamówić wykonanie, wtedy masz dokładnie taka jaka chcesz. Wymiary, wytrzymałość , dodatkowe funkcje , wytrzymałość dobrej klatki to powinno być z 400-500 kg a nie jakieś grosze
http://kelton.pl/product-pol-121-Klatka-do-wyciskania-z-asekuracja-RACK-HS7-Kelton-HEAVY.html
Zmieniony przez - Szczypior.trenuje w dniu 2017-11-02 21:27:51
Szacuny
494
Napisanych postów
868
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
1432
Nie warto w mojej ocenie ale ja tam każdy grosz liczę. Stojaki to podstawa ale klatka rack to zupełnie inne bajka , nie tylko daje wiele możliwości treningu ale umożliwia samodzielny trening na dużych ciężarach
Szacuny
494
Napisanych postów
868
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
1432
Na pewno nie jest zły ten wyciąg ale takie gdybanie to cięźko ,trzeba by mieć trochę więcej informacji. Klatka zdecydowanie najlepsze rozwiązanie , natomiast jeśli kasa jest determinująca to jak najbardziej zwykle stojaki marbo/kelton będą ok. Wyciąg to już tylko dodatek ,ja ma inny prostszyv keltona, jednak biorąc pod uwagę aktualne ceny(trochę się zmienily) to Twój wybór wyciągu jest ok .wytrzymałość 140kg i możliwość pracy od dołu to bardzo fajnie
Zmieniony przez - Szczypior.trenuje w dniu 2017-11-04 20:16:49