zamierzam rozpoczac zabawe z kalaka combat... Fajna sprawa, filipinska sztuka walki. Jak sie uda zaczne rowniez na thaia uczeszczac. Polecacie ta sztuke i wogole pochwalacie takie polaczenie?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Hehe , za to Boruta na zdjęciu wygląda jakby miał irokeza
"Demon to some , angel to others ..."
"Demon to some , angel to others ..."
...
a gdzie mieszkasz?
teraz jest wiele podrobek tzn zakladane sa szkoly thaja bez zadnych podstaw, instruktorzy karate widza ze sie grunt sypie i ludzie szukaja ciekawszych rzeczy.
Wiec uwazaj.
*kazdy robi taka kupe na jaka sobie zasluzyl*
teraz jest wiele podrobek tzn zakladane sa szkoly thaja bez zadnych podstaw, instruktorzy karate widza ze sie grunt sypie i ludzie szukaja ciekawszych rzeczy.
Wiec uwazaj.
a z was to dupy nie prowokatorzy ...
...
jaki koles! z wrocka jestem!!! postow nie czytasz? phi! co do podrobek , to slyszalem, ze sie jaja robia, ale z Volandem poszukamy wybrednie;>
...
chcialbym zdementowac pogloski ze nie mam abonamentu. ten przypis na dole to moj podpis:)
w zwiazku z czym prosze sie nie dziwic , ze wysylam wiecej postow niz jeden.
w zwiazku z czym prosze sie nie dziwic , ze wysylam wiecej postow niz jeden.
...
a czy musze cie znac?
a z was to dupy nie prowokatorzy ...
...
Cracker - Jak już coś znajdziecie to daj znac, ok.
Mało wiem, mało umiem, ale się uczę!
Kiedys Taekwon-do
Judo
Mało wiem, mało umiem, ale się uczę!
Kiedys Taekwon-do
Judo
...
nie, nie musisz.
hm, chyba popelnilem blad. Kalaki sie to nazywa nie kalake , prawda?
hm, chyba popelnilem blad. Kalaki sie to nazywa nie kalake , prawda?
...
kicka? gwardia i ten wszedobylski, oslawiony fighter z bramek, gdzie zdaje sie laza jedynie karki i lysole;/ eh;/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz