...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no ja tez bym sie przylaczyl tylko jakies dobre i niedrogie na lozyskach no i uzywane oczywiscie jak cos to prosze o zdjecia
...
Napisał(a)
kto ma do sprzedania??? elk ełk odzywać się... moze ktos w ełku trenuje???
ludzie odzywać się
ludzie odzywać się
...
Napisał(a)
No ja mam, ale niestety (albo stety) na lince. Grunt ze solidne. Moglbym je niedrogo sprzedac.
Zmieniony przez - alt w dniu 2004-07-08 19:09:34
Zmieniony przez - alt w dniu 2004-07-08 19:09:34
...
Napisał(a)
no własnie na lince .. lipa mogłoby być piankowe ale na łancuchu, bo drewnianym to sie mozna niezle poobijac machałem jakis czas temu to wiem ... pamietam, że _shadow_ nieźle kręcił na siłowni, ale nie obraziłbym się za drewniane na łańcuchu :p
...
Napisał(a)
Takim piankowym się nie poobijasz, ale spójrz na to z drugiej strony, nie obronisz się też na ulicy.
...
Napisał(a)
narazie zamierzam uzywac w celach czysto sportowych i treningowych. a na ulice to tez ciezko z takim czyms wyjsc ale nie mówie ze nie kupie sobie drewnianego na jakies dymy :P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kupie plyte "Drive Thru Booty" Freak Power
Następny temat