"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!"
...
Napisał(a)
co jest boyys?? czemu juz prawie nikt nic nie pisze o wyskoku, lataniu, koszu, siatkowce i o tym wszystkim ?! znudzio sie wam? dalej trzeba ozywic atmosferke piszcie o swoich postepach w poprawianiu jumpa i wogole!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
być moze dlatego ze juz wszystko jest na tym forum
ale jakie postepy u was chetnie zobacze :> , tak na poczatek moze sam wpiszesz swoje postepy

ale jakie postepy u was chetnie zobacze :> , tak na poczatek moze sam wpiszesz swoje postepy

...
Napisał(a)
no na robie swoj pierwszy program(kiedys zrobilem 4 tygodnie treningu dudka ale kolana mnie bolaly)a dzisiaj koncze 12 tydzien gregry i poszlo dosieznego 10cm a moze nawet wiecej
wiec jestem bardzo zadowolony.aktualnie dosieznego mam kolo 60cm moze troche wiecej a w ataku 70cm.zapomnialem dodac ze 28 stycznia skonczylem 14 lat
i zamierzam trenowac teraz caly czas wyskok narazie mi sie nie nudzi a nawet mam coraz wieksza satysfakcje i mobilizacje do tego!!czasami sie tylko nie chce ale wtedy sie zmuszam, najwyzej obejrze jakeigos filmika and 1, i ide cwiczyc.

"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!"
Polecane artykuły