Szacuny
1
Napisanych postów
52
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
522
Kilka pytań zadałem juz dziś. Mam nadzieje ze limit mi sie nie skończy.
--
Jak sie wkrecić do jakis jednostek specjalnych na terenie ojczyzny lub innego kraju? Czytałem że czeba pochodzić z ameryki jak chce do delta force, a jak to jest z legią cudzoziemską? Są polskie strony dotryczące rekrutacji? Jak to sie odbywa? Czeba iść na studia wojskowe czy co? A w Polsce jak to jest? Do gromu? Wydaje mi sie zę jakaś selekcja, chciałbym spróbować bo nie wiem czy na studia sie dostane. postawny raczej nie jestem, może więc odpadne szybko, ale wieże że serce mam do tego typu spraw i chart ducha....
Napisanych postów
2893
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17953
najlepiej idz se na selekcje bo z woja to tylko wybitnie uzdolnieni maja jakakolwiek szanse
Never shall innocent blood be shed. Yet da blood of da wicked shall flow like a river. Da three shall spread their blackend wings and be the vengeful striking hammer of God
Szacuny
68
Napisanych postów
7435
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
26133
co najwyzej Twoj chart ma ducha,bo Ty masz hart ducha
a tak powaznie to wiesz do gormu to ja nie wiem kogo oni tam biora,jak nawet nie wiadomo dokladnie ilu jest tych komandosow,przypuszczam,ze ponizej 2tys,ale to taki strzal,a jak cos to predzej do jakiejs podrzednej jednostki specjalnej,a dopiero pozniej dalej,bo Ty tu wycjechales z najbardziej znanymi itd
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie wiem jak jest z gromem i z delta... ale moj kumpel tydzien temu wyjechal do Francji zeby wstapic do legii cudzoziemskiej. Skonczyl tylko szkole sredniu nic pozatym!!! Mowil ze u nich beda jakies egzaminy sprawnosciowe itp. Nic wiecej nie wiem, ale mam nadzieje ze choc czesciowo pomoglem
Szacuny
2
Napisanych postów
277
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
560
Witam nie chcę cię obrażać, ale sam hart ducha to za mało żeby dostać się do jakiejkolwiek jednostki specjalnej a już z cywila to zupełnie zapomnij. Odbębnij wojo, najlepiej spróbuj dostać się do desantu, polecam Lubliniec i wtedy próbuj dalej
Spójrz dookoła, co człowiek robi, a teraz spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi!
jak znacie jakies dobre adresy odnośnie sił specjalnych (nie tylko legia) to prosze podać. A przebiedz 3000 m w 12 min???? jakby potrenował to by przebieg ale to ok 18 km/h czyli tyle ile może jechać samochód po osiedlu!!!
Napisanych postów
376
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4367
Bo wariatów pociętych sznytami i samookaleczeńców nie biorą.
W każdej profesjonalnej jednostce przy naborze durszlakuje się: zapaleńców do zabijania,strzelania,nerwusów,zbytnich indywidualistów.