Hej.Wiec tak chodze do 1gim a ze mna do klasy chodzi kolega ktory jest fajny znam go ponad 3 miesiace i od 2tygodnia szkoly siedze z nim na jednej lekcji w lawce jest mily i wgl.Ale tez mi dokucza maze mnie dlugopisem po rekach, siagnie za wlosy itp.Na jednej lekcji siedzi za mna to mnie kopie lub przesuwa moje krzeslo.Na tej lekcji co z nim siedze zabiera mi piornik albo jak cos mowie to jakby warczy a potem sie usmiecha.Czasem tez jak mowie to palcem 'jedzie'tak po mojej rece i mowi "ciii" ja mu nic na to nie mowie bo to jest miłe Czasem tez jego noga styka sie z moja i tez mu nic nie mowie. Kiedys sb rysuje a ob tak sie bachylil i tak sie patrzyl ja to widzialam katem oka i jak podnioslam glowe to sie na mnie popatrzyl i dalej patrzyl na kartke i zaczal mowic ze tez to lubi i wgl.Lubi kilku youtuberow co ja i jednego piosenkarza.Ja mu pomagam na sprawdzianach sprawdzam mu zadanie.A Kiedys jak mnie maznal markerem ze nie moglam tego zmyc a nauczcielka wyszla to go walenlam i spadl z krzesla Kiedys ja cos pisalam o podnioslam reke i nadzial sie na oko przeprosilam go ale dobrze ze nic mu nie wyskoczylo np jakis siniak.Na lekcji jak pisze to kladzie swoj lokoec na moim a ja na jego itd a potem bijemy sie lokciami Opowiada mi zarty ale tez mi dokucza bo mam rude wlosy to cos mowi np matka cie nie kocha a ja do niego dobrze ze ciebie kocha on cos odpowie a ja bo co? A on bo jestes ruda i strzela usniech albo mnie lekko kopie lub ja mam zazwyczaj noge na noge to on tez tylko na druga strone i nasze nogi sie stykaja Dobra to jak ja mam go poderwac W ciagu tygodnia siedze z nim 5 razy.Kiedys nie bylo mnie w szkole i napisalam do niego i mi wszystko napisal i byl mily.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
To musi być miłość! <3
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
szejki sniadaniowe pomysły na śniadanie
Następny temat
Krzysztof Piekarz