Opis
- Bardzo dobrze rozpuszcza się z wodą
- Doskonały wskaźnik cena / jakość
- Brak wzdęć i brak rozstroju żołądka
- Minimalna zawartość tłuszczu i węglowodanów
- Mieszanina 9 białek
Sportowcy często opierają się wyłącznie na przyjmowaniu czystej serwatki po treningu, zapominając o korzyściach wynikających ze spożycia różnych rodzajów białka. Nowy Protein 90 jest prawdziwą alternatywą dla tradycyjnych produktów serwatkowych, łączy zwierzęce i roślinne składniki białkowe w jeden wielki aminogram i dlatego szczególnie nadaje się do intensywnego treningu mięśni. Protein 90 jest absolutnie wszechstronny i gwarantuje długoterminowy sukces.
Ta nowo opracowana mieszanka o jedwabiście kremowej konsystencji, zawiera zaledwie 3% węglowodanów oraz do 90% białka (w suchej masie), bardzo dobrze rozpuszcza się w wodzie. Podobnie jak 100% Whey Protein IronMaxx , Protein 90 oferuje doskonały smak i zapewnia doskonały dodatek dla twojego menu. Protein 90 jest odpowiedni dla każdego, kto dba o zawartość swojego portfela, a jednocześnie przykłada wagę do świetnej jakości.
Wartości odżywcze i waga mogą się różnić od siebie ze względu na smaki.
Zalecane dawkowanie
1 porcja = 25g proszku rozpuścić w 250ml chudego mleka (1.5%) lub wody.
Stosować 1-4 porcji dziennie: przed treningiem, bezpośrednio po treningu, przed snem.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Protein 90
Porcja 25g
Ilość porcji w opakowaniu 94
Opakowanie 2350g
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość odżywcza 100g proszku:
Energia 377 kcal
Białka 86,0 g
Węglowodany 3,0 g
Tłuszcz 0,8 g
Błonnik 1,1 g
Sód 0,8 g
Główne aminokwasy (100g białka):
Izoleucyna (BCAA) 4700 mg
Leucyna (BCAA) 7400 mg
Lizyna 6400 mg
Walina (BCAA) 4800 mg
Fenyloalanina 4600 mg
Treonina 4100 mg
Metionina 1400 mg
Tryptofan 1100 mg
Histydyna 2300 mg
Cysteina 1600 mg
Inne aminokwasy (100g białka):
Glutamina 19700 mg
Asparagina 11200 mg
Arginina 7700 mg
Prolina 5800 mg
Seryna 5200 mg
Alanina 4200 mg
Glicyna 4200 mg
Tyrozyna 3600 mg
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]