Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Spoko spoko mi troche tłuszczyku sie przyda , tylko nadal nie wiem jak ma byc z tym białkiem ile brać ?? a chce sie dopakować a tu kazdy pisze inaczej w arcie Nortona było napisane zebym jadł 3 g lub wiecej, jak Ja pisze ze tyle bede bral tu piszecie mi ze za duzo, potem jak zmiejszam do 2 g to w jakims tam arcie było na pisane ze 2 g to za mało jak chce robic mase, powiedzicie jak wkońcu mam zrobić? oglandijcie mój profil i oceńcie jak zrobic zebym mógl duuużo dopakować
Szacuny
48
Napisanych postów
4154
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45412
Dieta dla ciebie:białko max.2,2g.,ww co najmniej 6g.,tł.1,5g.na kg.wagi.Spróbuj tych proporcji.Jak Ci waga nie podskoczy dodaj kalorii z ww,tł.Białka nie dodawaj bo to kiepskie i niezdrowe zródło energetyczne.Ty się musisz odżywiać kalorycznie bo z Twojego profilu wynika,że jesteś hargainerem.xxxxxl.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja tylko potwierdze, w koncu slowo znawcy tez sie liczy ;D
pozdro
haaron
----------------------------------------------
To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!!
<BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;]
* pomoglem? kliknij gdzies tu ----------------------------------------------->
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
kup to i to ;D ale tak szczeze, tobie pewnie bardziej sie przyda gainer, nabierzesz troche masy.
efektow? ale jakich?
pozdro
haaron
Szacuny
48
Napisanych postów
4154
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45412
Na takie pytanie nikt Ci nie odpowie,ponieważ zależy to od tego jak będziesz ćwiczył,odżywiał się i od Twojego organizmu.Przestrzegaj powyższych zasad i uzbrój się w cierpliwość.xxxxxl.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dokladnie, powiem tylko, ze po ok 2 tyg bedziesz (mniej lub iwecej) wiedzial, jak dieta dziala - czy przybierasz raczej tluszcz, czy moze jakies miesko ;D
pozdro
haaron
Szacuny
167
Napisanych postów
4456
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
65793
A ja nadal czekam na Pintera
pozdrawiam Logan
"Posrod zwyczajnych chwil, budzic sie rano ze spokojem - zwykle marzenie moje. W sumie, swiata wcale zmieniac nie chce, to bylo by szalenstwem dlatego juz nie mysle o tym wiecej.[...]Usmiecham sie, bo umiem wybrac, mam swiadomosc, pelny wolnosci, nie jak zaprogramowany robot"