...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Gustavo Badell jak juz. Sorry, ale jestem na tym punkcie uczulony ;) Coleman przerosniety? Jezeli Gustavo nie jest dla ciebie przerostem to Ronnie tez nie powinien byc. Coleman duzy i twardy ;).
Co do drugiego miejsca Priesta to imo to dla niego duzy prezent. Troy powinien byc drugi. W koncu doszedl do takiej formy jaka obiecywal. Gustavo to fenomen. Bedzie ostra walka na AC za parenascie dni. Stawiam jednak na Dextera Jacksona. Nalezy mu sie.
Co do drugiego miejsca Priesta to imo to dla niego duzy prezent. Troy powinien byc drugi. W koncu doszedl do takiej formy jaka obiecywal. Gustavo to fenomen. Bedzie ostra walka na AC za parenascie dni. Stawiam jednak na Dextera Jacksona. Nalezy mu sie.
...
Napisał(a)
zgadzam sie z scR,Coleman jest najlepszy!!!!!!!nie do ogrania!!!!!
sport to zdrowie
...
Napisał(a)
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!