witam wszystkich formowiczoe mianowicie mam pewna informacje dla ciekawskich wlasnie skonczylem cykl w ktorym mialem x panda i 300g monohydratu kreatyny do tego gainerka magnum 8000 pisalem tu juz posta z zapytaniem w czasie cyklu czy dobrze zrobilem ze do x panda wsypalem 300g czystej kredki wiekszosc odpowiedzi byla negatywna mowiliscie ze zrobilem idiotycznie i ze nie znam sie na suplach ok przemilczalem i poczekalem do konca cyklu na efekt ostatni post jaki dostalem w tej sprawie to prosba o informacje czy dalo jakis efektr??? wtedy sma nie wiedzialem czy zrobilem dobrze ale zaryzykowalem i dzis 2 tyg po cyklu moge glosno smiac sie z tych co mnie besztali na forum ze zrobilem idiotycznie mianowicie mialem juz podobny zestaw z x pandem tylko ze wtedy bralem go bez dodatku
) efekt byl taki ze na sile zyskalem jakies 5-7 kilo po tym zmiksowanym x pandzie a wogole calym cyklu co mnie zaskoczylo niesamowicie to moj rekord na cyklu zrobilem 13 kilo przyrostu sily i teraz sie pytam rtych co mnie besztali czy to przypadek czy fakt??? ja odpowiedz juz znam i pisze o tym dla tych co chcieli wiedziec czy cos dalo takie miksowanie a wiec ja jestem zaje.. zadowolony efekt super trzeba kombinowac zeby miec jakies wlasne doswiadczenie moze ci co mi odopwiadali na pytanie to czytli broszuly na opakowaniach i sugerowali sie tym jak dawkowac he ja juz od dawna nie czytam tych instrukcji tylko ukladam dawki pod swoj organizm no to tyle pozdro dla znawcow i dizeki za opinie

filipss