Cześć. Jest tak: trening mam na mase, dieta wedle możliwości a do tego gainerek, białko na noc, a i jestem po cyklu na Xpandzie.
Problem polega na tym, że pracuję doś sporo (wstaje o 6 wracam koło 18)i raczej nie mam możliwości na porządne posiłki w pracy, czy jakiś koktajl (zero warunków na przygotowanie czegokolwiek).
Tak więc gainerek(Gain Fast) leci rano i po powrocie z pracy, na noc białeczko.
W pracy staram się jesć sporo(pieczywo pełnoziarniste, serki, twarożki, tuńczyk itp..ale ciężko o normalne, pożywne posiłki.
Tak więc pomyślałem czy by nie było dobrze w ciągniu dnia dorzucić np. aminokwasów BCAA + np. Carbo(jedyne chyba co można zrobić z wodą bez problemów, wystarczy łyżeczka do wymerdania i gotowe).
I teraz moje pytanie czy dobrze kombinuję ??
A może polecicie coś innego w takim przypadku ??
Z góry dzięki
Problem polega na tym, że pracuję doś sporo (wstaje o 6 wracam koło 18)i raczej nie mam możliwości na porządne posiłki w pracy, czy jakiś koktajl (zero warunków na przygotowanie czegokolwiek).
Tak więc gainerek(Gain Fast) leci rano i po powrocie z pracy, na noc białeczko.
W pracy staram się jesć sporo(pieczywo pełnoziarniste, serki, twarożki, tuńczyk itp..ale ciężko o normalne, pożywne posiłki.
Tak więc pomyślałem czy by nie było dobrze w ciągniu dnia dorzucić np. aminokwasów BCAA + np. Carbo(jedyne chyba co można zrobić z wodą bez problemów, wystarczy łyżeczka do wymerdania i gotowe).
I teraz moje pytanie czy dobrze kombinuję ??
A może polecicie coś innego w takim przypadku ??
Z góry dzięki

" bez diety nie ma atlety "