Szacuny
11
Napisanych postów
467
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4446
Czesc mam małe pytanko... zakupiłem sobie 5 kg mleka w proszku odtluszczonego (chudzielec jestem ze szok):] i mam zamaiar jest 4x 50 g dziennie tylko chciałem sie spytac jak te mleko sie wogole rozrabia z jaka woda i ile tej wody... był bym bardzo wdzieczny :]
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no najlepiej do letniej przegotowanej wody albo mozesz z mlekiem, poprostu wspyujesz 5 lyzek mieszasz i wypijasz cala filozofia.
To chu.j że nie wiemy jak sie ladnie zachować, to chu.j że nie znamy notowań giełdowych, to chu.j że na dupach mamy stare dżinsy, tylko głos ulicy a nie elektryczne rytmy
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no i nie przesadzaj z tym mlekiem az tak bardzo, ja tez sie na nie lasilem i troche mnie obtluscilo, zreszta widzac w twoim profilu to przy wadze i wzroscie tez masz troche w pasie, jest o wiele lepszych zrodel bialka np. kurczak gotowany, białka jajek, czy łatwy do przyrzadzenia tunczyk ktorego wcinasz z puszki.
Pozdrawiam
To chu.j że nie wiemy jak sie ladnie zachować, to chu.j że nie znamy notowań giełdowych, to chu.j że na dupach mamy stare dżinsy, tylko głos ulicy a nie elektryczne rytmy
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
to ty chcesz w tłuszcz przytyc?
Szacuny
11
Napisanych postów
467
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4446
troche mi nie zaszkodzi... ej ale starszy mi mowil ze to sie robi tak(juz wyprubowalem) :] najpierw rozrabiam tyle ile tam chce(50g w moim przypadku) w szklance... potem wlewam to do garka z woda(zimna) i gotuje... czy trzeba to mleko gotowac czy wystarczy z ciepla przegotowana woda rozrobic... bo bylo by prosciej :] wsypuje 50g do butelki i zalewam woda :] a tu musze kombinowac....a i jeszcze jedno podajce mi proporcje jak rozrabiac to mleko!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no a nie ma jak tego przygotowac na opakowaniu?
Masz sposob z opakowania mleka odtluszczonego w proszku:
Do szklanki wspywac 20g mleka ( w twoim przyapku tak jak chesz to 50g)
Dodac małą ilosc letniej uprzednio przegotowanej wody
Wymieszać i uzupełnić letnią lub gorocą przegotowaną wodą.
Ale mozesz tak samo tylko ze z mlekiem
Szacuny
97
Napisanych postów
2782
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15058
Wsypujesz do szejkera, wlewasz mleko, mieszasz, wypijasz. Nic nie trzeba gotować jeżeli mleko jest UHT a mleko w proszku 'sklepowe' a nie z jakiegoś dziwnego źródła.
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl Wystarczy jedno kliknięcie dziennie, które nic nie kosztuje