Szacuny
0
Napisanych postów
494
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3063
Ja sie nie wypowiem bo sie Vladowi naraże dzis zbytnio a jak spojrzalem w jego profil to ma troche wiecej miesa na sobie niz ja,wiec do konca dnia(1godz.)bede mu przytakiwal Vlad.4 RULEZ!!! :)
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Mr notorycznie podpada mi w motoryzacji .. joke oczywiście bo Mr jest spoko gość... ale ja nadal oczekuję odpowiedzi..czym się chwalę... może ktoś mi powie.... nie uważam bym się powyżej czymolwiek chwalił..neguję tylko dziecinność niektórych wypowiedzi, wiarę w magiczne działania suplelentów i uważam że akurat na tyle się na tym znam, że mogę to robić... czy to jest chwalenie się??? Jeśli tak - to fakt chwale się
Szacuny
15
Napisanych postów
4590
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
40065
TEmat HMB był walkowany na forum już xxxxx razy i wiekszośc twierdzi że szkoda kasy i wogóle więc na pewno nikogo nie przekonasz Zresztą z tego co wiem na zagranicznych stronkach nikt się nie podnieca HMB, jak by było takie rewelacyjne to by każdy polecał
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
112308
troche zle mnie zrozoomiales
poza tym nie masz o co unosic sie teraz
zreszta znasz doskonale moje stanowisko i sposoob myslenia, wiec powinienes wiedziec, co moge o tym wszystkim sadzic
artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~doradca w dziale suplementacja~
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
JA SIĘ NIE UNOSZĘ....Tzn wstałem z krzesła akurat, więc w sumie to się uniosłem... ale tylko w dosłownym znaczeniu.... to była taka sobie bezsensowna głupia i dziwaczna uwaga nie skierowana w jakkiś konkretny sposób... po prostu zbytnio analizuję swoją wypowiedź