Mam problem zwiazanych z HGH nie jestem pewny czy nie zaszkodzi mi tzn mysle o nadmiernym przyroscie konczyn bralem juz vino deke i tescia leciutko mam 18.5 roku 173 cm chcialem cos podrosnac oczywiscie do tego insulinka i pare dodatkow.Mam pieniadze i mozliwosci takze to mnie nie interesuje prosze o pomoc osoby o jakiejs wiedzy na ten temat niechcialbym sie sobie tym zaszkodzic.A przydalo by sie urosnac czy to mozliwe ??Jak rozpoznac czy me stawy juz zakonczyly swoj rozwoj.I w jakich ilosciach moge to zakupic pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam wszystkich
Mam problem zwiazanych z HGH nie jestem pewny czy nie zaszkodzi mi tzn mysle o nadmiernym przyroscie konczyn bralem juz vino deke i tescia leciutko mam 18.5 roku 173 cm chcialem cos podrosnac oczywiscie do tego insulinka i pare dodatkow.Mam pieniadze i mozliwosci takze to mnie nie interesuje prosze o pomoc osoby o jakiejs wiedzy na ten temat niechcialbym sie sobie tym zaszkodzic.A przydalo by sie urosnac czy to mozliwe ??Jak rozpoznac czy me stawy juz zakonczyly swoj rozwoj.I w jakich ilosciach moge to zakupic pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
HGH 1amp 36iu 700zl reszta info na meila ....
dieta to podstawia kto nie wierzy jego sprawa!
...
Napisał(a)
******lnij sie w łeb i nie mysl o insulinie
nie chodzi o stawy ale o nasady kosci
jestes za stary poza tym zaden lekarz tego nie przepisze przy tym wzroscie
nie chodzi o stawy ale o nasady kosci
jestes za stary poza tym zaden lekarz tego nie przepisze przy tym wzroscie
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
j/w 

The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
...
Napisał(a)
pisalem o tym ze mam mozliwosci a caly czas rosne takze spieralbym sie z tym moze jakies bardziej przekonujace
...
Napisał(a)
Konstytucja Rp art. 5 ust. 1
...
Napisał(a)
nie znasz mnie nie wypowiadaj sie by miec coś w mlodym wieku nie trzeba miec nie tylko w miesniach ale i w głowie
...
Napisał(a)
Napewno taki szczeniak jak ty jest poważny=sam dajesz świadectwo o swojej wiedzy.SKORO CHCESZ RADY TO JĄ MASZ ZAPOMNIJ O TYM HORMONKU I INSULINCE>
peace bro!!!
...
Napisał(a)
IMO nie bede po tobie jezdzil bo mam lekkiego dola, ale texty typu oprocz miesni trzeba miec jeszcze w glowie sa smieszne, jestem pewny ze 99,99% osob na tym forum ma wieksza wiedze jesli chodzi o saa i nie tylko, a kase tez jestem pewien w 99,99% ze masz od starych...tu zadnej filozofii nie ma...
Moje fotki:
http://www.sfd.pl/temat188375/
pozdrawiam
...
Napisał(a)
hm ... co ktoś założy post o HGH to go skotłują że za młody, że kasa od rodziców, że nie wolno ...
a ja myślę że już chyba pora by HGH "trafiło do mas" :) Im bardziej będzie popularny tym będzie tańszy ...
a ja myślę że już chyba pora by HGH "trafiło do mas" :) Im bardziej będzie popularny tym będzie tańszy ...
Polecane artykuły