Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
485
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4951
witam potrzebuje kupic HCG ale nie jestem w temacie jak jest teraz z tymi środkami ,czy sa podróbki itp. mam do wyboru HCG Pregnyl 5000 j.m. ale podobno jest duzo podróbek i czesto zamiast 5000 j.m. jest 1000 j.m. czy to prawda ?????
nastepnym srodkiem jaki mam to Gonasi (Włochy) 2000 j.m. cena troszke mniejsza od pregnylu ale tez słabszy , słyszałem ze bardzo dobry środek i trzyma poziom ,
jescze mam HCG z Norwegi NORDIC tez 5000 j.m. cena taka jak pregnylu . zastanawiam sie nad HCG Pregnyl a Gonasi który polecacie zeby był pewny i nie było wy***ki ??????? pozdro
Szacuny
21546
Napisanych postów
71012
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
574845
W czym pewniejsze? Kto Ci takich rzeczy nagadał...
Jedyny problem z Preg to podmieniane naklejki z mniejszego na większe - pisałem + foto o tym, poszukaj w moich tematach.
Szacuny
4
Napisanych postów
485
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4951
okej dzieki poszukam bo własnie słyszałęm o podmienionych naklejkach thx.
no ładnie czyli moge kupic 5000 j.m. a zamiast tego bede miał 1500 j.m. tylko że łatwo rozpoznac kombinowany towar nie wiedziałem ze jest oryginalny pregnyl (organon) 1500 j.m. a gonasi tez jest kombinowane czy tylko pregnyl??
Zmieniony przez - fredy w dniu 2011-01-06 15:25:01
Szacuny
27
Napisanych postów
1846
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
34103
IMO lepsza opcja jest gonasi bo nie trzeba sie pjerdolic z odmierzaniem itd. bo i tak zazwyczaj wali sie okolo 2000iu w jednym strzale, a w przypadku pregnylu trzeba reszte przechowywac w lodowce itp. a nie zawsze jest mozliwosc jak ktos np. mieszka z rodzicami
Szacuny
4
Napisanych postów
485
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4951
dzieki krzykacz a panwieszak nie wiem z kąd wzioł takie ceny bo mam dojscia do kilku żródeł różnego rodzaju towaru i pregnyl oryginalnie zapakowany kosztuje mniej wiecej tak samo czyli troche drozej niż ty podałes za jednego szczała a gonasi oryg. kosztuje pare złotych mniej niz cena co podałes wyzej, zmień dostawce bo pewnie mete tez masz w kosmicznych cenach jak za jedną ampułke pregnylu płacisz 100zł