Witam, tak jak w temacie 'Granie w korkach na orlikach, można czy nie?' na jednym forum dowiedziałem się że nie można .. ale jak to nie można jak u mnie w miescie jest sztuczne boisko (igielit) i każdy grał w korkach i też jest orlik na którym jest większa trawa sztuczna troche. To jak nie można to ja i tak będę grał bo nie po to kupowałem droższe buty żeby nie móc grac...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
można, tylko nie we wkrętach
1
" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
...
Napisał(a)
u mnie to samo, mozna ale nie we wkretach, w lankach smialo mozesz wyskoczyc i nikt sie raczej nie doczepi.
1
Mes Que Un Club !
...
Napisał(a)
u mnie zabraniają grać w jakichkolwiek. Dopuszczalne są tylko halówki, turfy, ale i tak ludzie grają w lankach, nie spotkałem się jeszcze z wkrętami na sztucznym 

1
-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Piłka :***
...
Napisał(a)
W wkrętach niemożna grać bo się niszczy boisko a jakby ktoś grał to by miał za***iście odbite stopy...
...
Napisał(a)
u mnie tez mozna
w halowkach za duze poslizgi
w halowkach za duze poslizgi
1
Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!