...
Napisał(a)
ale tez walic tyle siana na gh tylko po to zeby nie zalalo na cyklu to jednak zbyt kosztowna zabawa. jakbym mial walic gh to po to zeby wycisnac z tego max. ale to jak bym tak zrobil
...
Napisał(a)
to musial bys walic 10-15 iu ed a to juz jest golf 3 miesiecznie
jesli miala by to byc apteka.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2009-09-06 12:21:25

Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2009-09-06 12:21:25
...
Napisał(a)
niekoniecznie. mowie o tym ze np przy 4iu mozna by zejsc na cyklu z pasa sporo i nabic nowego miecha. wiadomo ze jakies dawki testa do gh, t3 pod koniec.i cos tam jeszcze by szlo do cyklu. chodzi o to zeby wyciagnac max z tych dawek gh, przylozyc sie do aero. a jakbym mial brac gh do cyklu tylko po to zeby nie zalac sie wiecej to chyba nie dla mnie jeszcze takie zabawy. dla mnie podstawa bylby tu gh a nie dodatkiem. moze mam zle wyobraznie o gh
...
Napisał(a)
Bez insy chvja wycisniesz
Sa rozne piorytety i inne wartosci pieniedza
Jak dla mnie w tym celu po chinskiej cenie to jak najbardziej akceptowalny wydatek, ale juz mnie bombowy uswiadomil ze tylko apteka
Grzechu: 10-15 z golfa3 apteka? Wchodze w to

Sa rozne piorytety i inne wartosci pieniedza

Grzechu: 10-15 z golfa3 apteka? Wchodze w to

...
Napisał(a)
Scorpio a co z tym twoim upośledzonym GH
może byś to w końcu stestował bo kiedyś bardzo zajarany byłeś. Fragment jakiś tam
to się nazywało.

Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
Jakos cicho jest o tym temacie, wiec zakladam ze szczegolnie sie to nie przyjelo
Juz mi sie nie chce bawic w krolika doswiadczalnego, anyway z wynalazkow sa ponoc lepsze peptydy, ale jak zaczne to od starego poczciwego gh 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!