Mam maly dylemat - za rada kolezanki kupilem Fat Burning Complex z L-karnityna. Na nia podzialalo to b. dobrze i miala swietne efekty juz po miesiacu. Ok wiec, zaczalem brac to od kilku dni, codziennie robie aeroby, ok 1h, spalam po 1 tys kal. i do tego dieta bialkowa (chociaz z ta dieta to roznie bywa). Cwicze kilka lat, jestem dobrze umiesniony, cel brania - strata ok 8- 9 cm w pasie. Z tego co wyczytalem to l-karnityna dziala ale dopiero w ilosci powyzej 1 g/dzien, a ja biorac i tak podwojna dawke bede spozywal tylko 150 mg. Malo ?. Dodam ze to jest L- carnityne tartrate - ktos wie w czym roznica pomiedzy tym a zwykla l -karnityna? Czy dokupic czystej l-karnityny i brac razem z fat burnerem? A sklad tego Barnera to: (dawki podaje w ilosci w jakiej spozywam na dzien)
Chromium -450 mcg, Garcinia cambogia -2400 mg, Guarana -1500 mg, Caffeine - 300 mg, Synephrine -30 mg, Green tea - 150 mg, Polyphenols - 60 mg , L-carnitine (as L-carnitine tartrate) - 150 mg.
Co o tym sadzicie, jakies wskazowki ? tyle nie mowcie ze to nie dziala bo mam tego z 200 tabletek:)
Dzieki z gory za odp. Pozdrowienia z Texasu:)
Chromium -450 mcg, Garcinia cambogia -2400 mg, Guarana -1500 mg, Caffeine - 300 mg, Synephrine -30 mg, Green tea - 150 mg, Polyphenols - 60 mg , L-carnitine (as L-carnitine tartrate) - 150 mg.
Co o tym sadzicie, jakies wskazowki ? tyle nie mowcie ze to nie dziala bo mam tego z 200 tabletek:)
Dzieki z gory za odp. Pozdrowienia z Texasu:)