TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FIBO 2025,Kolonia ,Niemcy

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 827

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
masti M.P. w Kulturystyce Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10958 Napisanych postów 31253 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 733661
W tym roku mam w planie wybrac się na tegoroczne FIBO,czyli chyba najwieksze targi sportu i fitness w Europie a może i na świecie.
Praktycznie jest tam cała smietanka sportów sylwetkowych,kulturystyki,sportów siłowych i szeroko pojetego fitnessu.

Ciekawe ,czy ktoś z Was się też tam wybiera?

Info na załączonym plakacie

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10958 Napisanych postów 31253 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 733661
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
W hali 10.2 jest to co mnie najbardziej interesuje :

https://www.fibo.com/germany/en-gb/exhibit/Landingpages/hall_10_2.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6553 Napisanych postów 16634 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 398516
ile wjazd na expo ? wszedlem na szybko w linki i sa bilety na jakies seminaria, biosraking i inne gowna

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jak na razie 35 €.
A co ? chcesz przyjechać ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6553 Napisanych postów 16634 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 398516
nie chce tak tylko z ciekawosci pytam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 5 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 888
Mam zamiar wybrać się po raz kolejny w tym roku na Fibo. Impreza super. Hale 10.1 i 10.2 do tego jeszcze 4.1 i 4.2 najlepsze na całych targach. Dużo się tam dzieje,super promocje robią niektóre firmy w ostatni dzień.
Masti trzeba patrzeć w internecie bo często pojawiają się kody do wygenerowania darmowych biletów na Fibo. Ja już kilka razy byłem na takich biletach darmowych...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Może też trafię na taki kod :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Coraz ciekawsze info napływa ,ze zblizających się FIBO.

Pojawi się tam osobiście Derek,bedzie także Cutler

Zmieniony przez - masti w dniu 2025-03-05 20:24:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
a czemu mialo by ich nie byc? fibo jest ogromne i obaj beda chcieli pchac swoje suple + zarobic na autografach...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Typujemy pierwszą szóstkę Mr OLympia 2024 w Open

Następny temat

Brisbane Removalists – Reliable Moving Services in Brisbane

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły