Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2932
Napisanych postów
24664
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
409320
To tak jak pisałem wcześniej w wersji po części troche optymistycznej ale patrząc też realnie obstawił bym tak dla pierwszej siódemki powiedzmy (bo osobiście wg tego jakbym sobie życzył wygladalo by to zdecydowanie inaczej)
6260
Napisanych postów
16090
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
394054
ja nie wiem jak obstawiac, tak jak mysle ze bedzie, czy tak jak bym +/- chcial zeby bylo
upd. a dam taka bardziej optymistyczna liste
1 derek
2 jacked
3 hadi
4 dauda
5 walker
6 nie mam pojecia, tu moze byc wielu brandao/fitz/curry/bonac ale jak mam dac tego, ktorego bym tam widzial to bedzie raczej curry.
+ twoja lista z glosowaniem jest nie aktualna - burton odpadl przez zdrowie a de asha przez wize.
a tak dodam jeszcze od siebie, ze najbardziej bym sobie zyczyl, zeby takie sylwetki trzymaly sandowa i zdania nie zmienie nawet przez chude przedramiona albo brak lydek, bo takich mro tez juz mielismy albo zawodnikow top2, ktorzy mieli te 'braki'.
dlatego moj glos poszedl na andrzeja
Zmieniony przez - lordknaga w dniu 9/29/2024 4:00:57 PM
22458
Napisanych postów
31412
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
878716
Optymistycznie to i u mnie Andrzej by wygrał, a na podium byli jeszcze Tabani i Dauda. A w top 5 jeszcze Brandao i Fritzwater Ale to bardzo nierealne scenariusz
124
Napisanych postów
187
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
4149
1. Derek, ogólną masą (plecy ! ! ! ! najlepsze na całym konkursie) przyćmi idealną formę Hadiego, ale na pewno czuje jego oddech na plecach i wie, że musi być 100 % forma, żeby obronić tytul.
2. Hadi, bo mimo jego braków i mankamentów (słabe przedramiona, dużo seo wpopowane w siebie) jest jednak cholernie dobrym kulturystą jako całokształt, podejrzewam że będzie miał albo najlepszą, albo jedną z najlepszych form. Najlepsze nogi w top 10.
3. Nick, za masę, formę, twardość, za to że uczciwie wywalczył kwalifikację w bardzo dobrym konkursie nyp, i za progress jaki zrobił. Najlepsze łapy w top 10.
4. Samson, za murzyńskie kształty, gęstość, masę, dobrze się na niego patrzy po prostu.
5. Andrzej, za komiksowość i "inność"
6. Hunter, bo polityka, no ale za ogólną pełność i gabaryt wrzucą go na top 6.
7. Rafael B
8. Brandon C.
9. Tabani
10. Martin.
Chociaż hmmm chyba pozamieniam od top 6 w górę, edycja. Jeszcze gdzieś by trzeba upchać Williama B, napakowane to top 10 jest w tym roku.
Zmieniony przez - kadafi2 w dniu 2024-09-29 17:27:15