Czesc
Doswiadczam dziwnego spadku formy, biegam od poczatku roku. Nie mam moze idealnej kondycji ale to co ostatnimi dniami sie wydarzylo, bardzo mnie zmartwilo.
Chronologicznie wyglada to tak
-piatek 3.04 - biegam 1h na biezni czas kolo 56m - ciagiem
-niedziela - lekkim tempem 20KM czas 2.20h na zewnatrz - pierwsze 20km
3dni przerwy
czwartek na biezni - LEDWO 3km!!!, 15m biegu i jestem caly mokry, tetno 178, musialem zejsc i wrocic do domu - bieg na biezni!
dzis - minimalnie lepiej ale nadal nie jestem w stanie przebiec nawet 30m. (a gdzie tam pelna godzina jak tydzien wczesniej). Przebieglem 20m jakies 4km i powrot do domu, poczulem duze zimne poty.
Czy ktos sie orientuje czym to moze byc spowodowane? Robilem sobie morfologie i wszystko w porzadku
Dodam ze nie pije alkoholu (ostatni alkohol w tamtym roku), nie pale - 0 uzywek
Waga 70kg, 170cm wzrost. Glownie cwiczylem silowo, ale niedawno uszkodzilem sobie bark (rotator) i odstawilem ciezary na jakis czas
Zmieniony przez - Aleandir w dniu 4/10/2026 12:50:30 PM
Zmieniony przez - Aleandir w dniu 4/10/2026 12:51:28 PM
Doswiadczam dziwnego spadku formy, biegam od poczatku roku. Nie mam moze idealnej kondycji ale to co ostatnimi dniami sie wydarzylo, bardzo mnie zmartwilo.
Chronologicznie wyglada to tak
-piatek 3.04 - biegam 1h na biezni czas kolo 56m - ciagiem
-niedziela - lekkim tempem 20KM czas 2.20h na zewnatrz - pierwsze 20km
3dni przerwy
czwartek na biezni - LEDWO 3km!!!, 15m biegu i jestem caly mokry, tetno 178, musialem zejsc i wrocic do domu - bieg na biezni!
dzis - minimalnie lepiej ale nadal nie jestem w stanie przebiec nawet 30m. (a gdzie tam pelna godzina jak tydzien wczesniej). Przebieglem 20m jakies 4km i powrot do domu, poczulem duze zimne poty.
Czy ktos sie orientuje czym to moze byc spowodowane? Robilem sobie morfologie i wszystko w porzadku
Dodam ze nie pije alkoholu (ostatni alkohol w tamtym roku), nie pale - 0 uzywek
Waga 70kg, 170cm wzrost. Glownie cwiczylem silowo, ale niedawno uszkodzilem sobie bark (rotator) i odstawilem ciezary na jakis czas
Zmieniony przez - Aleandir w dniu 4/10/2026 12:50:30 PM
Zmieniony przez - Aleandir w dniu 4/10/2026 12:51:28 PM
Krzysztof Piekarz