Witam mam pytanie do kogos kto stosowal te prezerwatywy , a mianowicie czytalem ze posiadaja srode ktory znieczula zoledzia , i teraz pytanie czy bede wogole czul jakies doznania czy nie ? Czy to bd wygladalo tak ze np bedziemy uprawiac sex a ja nie bd nic czul wogole ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja yebie, kup cala paczke zaluz gume i zjedz sobie na recznym to bedziesz wiedzial...powaznie.
one opozniaja wytrysk podobno a nie powoduja flaka, wiec costam bedziesz czul
one opozniaja wytrysk podobno a nie powoduja flaka, wiec costam bedziesz czul
...
Napisał(a)
omg mi chodzi oto czy ja bd cos czul , skoro zawieraja jakies substancje znieczulajace tzn ze bd mial glowke penisa jakby po znieczulenie czyli nic nie bede czul ? oto mi chodzi !! Wiem ze przedluzaja , ale mi chodzi o doznania czy to bd na zasadzie ze ja bd sb ruchal i nic z tego nie bd czul !?!!!
...
Napisał(a)
Jaka jest przyjemność stosunku w lateksie?
Ja wole bez gum, partnerka niech się zabezpiecza.
Zmieniony przez - kalord20 w dniu 2012-04-03 17:21:49
Ja wole bez gum, partnerka niech się zabezpiecza.
Zmieniony przez - kalord20 w dniu 2012-04-03 17:21:49
...
Napisał(a)
ludzie ale pytam was o prosta rzecz cholera ?! po co wtracacie sie z jakimis tekstami typu lepiej bez gumki itd omg wiem o tym ale zadalem proste pytanie i chce prostej odp , czy cos czuc podczas stosunku w performach czy to jest tak jakby mi usztywnilo calego penisa i moge przecierac go papierem sciernym i nic nie bd czul. Prosze o prosta odp ;D !
...
Napisał(a)
Nie, kurna, produkują kondomy w których nic się nie czuje, pewnie dlatego są wiodącą marką na rynku prezerwatyw. Ja yebie...
...
Napisał(a)
hehe, weź sobie kup tanio i wypróbuj po prostu. Prezerwatywy można juz za grosze dostać na portalach grupowych. Mi wyskoczyło to -> http://cuppon.pl/oferta/2886/durex
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!