snara
...
Napisał(a)
ja bym nie zwiekszal niech troche przejdzie ci te dretwienie jak bedzie lepiej zwieksz ja tak robie i daje rade ,ja bije tez w brzuch jest ok co niekturzy mowia ze domiesniowo jest lepiej sam to musisz rozkminic bo jest wiele opini tu na forum do dariusza podbij ma duza wiedze w tym temacie
...
Napisał(a)
vit b na dretwienie rak
albo kompleks vit b milgama w zastrzykach dla kolegi snara pisalem otym wczesniej ale widac niesprobowal
albo kompleks vit b milgama w zastrzykach dla kolegi snara pisalem otym wczesniej ale widac niesprobowal
...
Napisał(a)
palce u rąk i owszem,ale jeśli to promoeniuje na całą ręke to może dawać o sobie znać krążenie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
blx82 nie probowalem bo na recepte ta miligama a ja nie mieszkam w pl ale daje b6 magnez i animal paka i daje rade przyzwyczailem sie to chyba jedyny sposob na hgh pozdro
snara
...
Napisał(a)
dopiero teraz znlazlem chwilke czasu by cos odpisac.....
Tez nie mieszkam w PL wiec z dostepem do niektorych rzeczy moge miec problem, wiec moze jakies zamienniki, vitaminy ktore pomoga a sa ogolno dostepne.
Dzieki.....
Tez nie mieszkam w PL wiec z dostepem do niektorych rzeczy moge miec problem, wiec moze jakies zamienniki, vitaminy ktore pomoga a sa ogolno dostepne.
Dzieki.....
...
Napisał(a)
vit b1, b6 ,b12 w zastrzykach pomoga, w tab bralem milgame i niema nawet porownania do zastrzykow, mozesz probowac tab ale czy pomoga to musisz sprawdzic
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!