A więc mam pewien problem. Mam 16 lat i przy wzroście 167 cm ważę 49kg. Do tego mam taki jak by drugi pod bródek. Mam pytanie do was czy są jakieś ćwiczenia na wychudzenie twarzy i w ogóle czy jak zaczął bym ćwiczyć to czy by mi to coś pomogło ? Nie wiem może jakaś dieta ( od jakiegoś czasu unikam słodyczy)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przy takiej wadze i podgardzie ;d to co bd jak zlapiesz masy ;d
Amicum proba probatum ama
...
Napisał(a)
hmm no właśnie :D ale czy są jakieś ćwiczenia albo dieta doradźcie coś ... może ta druga broda to nie aż tak bardzo, ale strasznie owalna twarz :( i gruba :(
...
Napisał(a)
poprostu masz taka urode i musisz sie z tym pogodzic;p po co chcesz to zmieniac; >
...
Napisał(a)
nie ma ćwiczeń. albo masz podwójny podbródek jak np. aktor Jon Lovitz. lub masz tyłozgryz - wada szczęki leczona chirurgicznie.
...
Napisał(a)
mm.. tyłozgryzu na pewno nie mam( mam mniej więcej proste ząbki) ogólnie jeździłem kiedyś do ortodonty i nosiłem aparat ten wyciągany.
A jeśli mam taka urodę mm no cóż trzeba się z tym jakoś pogodzić :) Jeśli nie ma żadnych ćwiczeń ani nic to trudno :D
A jeśli mam taka urodę mm no cóż trzeba się z tym jakoś pogodzić :) Jeśli nie ma żadnych ćwiczeń ani nic to trudno :D
...
Napisał(a)
mysle ze to wina genetyki i tak jak radza przedmowcy trzeba sie z tym pogodzic

...
Napisał(a)
dokladnie, ja w wieku 16 lat bylem strasznie pyzaty, z wiekiem twarz optycznie mi sie wyciagnela troche a rysy zaostrzyly.
GTL ;)
...
Napisał(a)
Dziewczyny tylko wymyślają sobie kompleksy. Chłopacy tylko chcą żebyście miały fajną dupkę i cyce, nic więcej :)
...
Napisał(a)
Actimelek znawca tematu wiek : 15 lat :)
a tak btw szejuu2 to jest koles a nie laska ........
a tak btw szejuu2 to jest koles a nie laska ........
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Złamany czy wybity palec?
Następny temat